(Video) ‘Awek Starbucks’ viraI meIaIak lagi, ‘gadvh’ dengan pakwe sampai tak jadi makan ayam, balik sendiri naik Grab

Membuat k0nten berkaitan kehidupan bercinta seakan sudah menjadi Iumrah buat remaja masa kini. Walaupun tidak semua membuat k0nten yang mengvndang kec4man net1zen, tetapi ada sesetengah daripada mereka seakan h4us dengan kec4man.

Menang1s terasa dengan teman lelaki

Selepas dua kali viraI menang1s kerana tidak mendapat sesuatu yang diinginkan, kali ini seorang wanita yang dikenali sebagai ‘Awek Starbuck’ kembali menang1s disebabkan terasa hati dengan teman lelakinya setelah pemuda itu bertanya sama ada dia mempunyai duit ataupun tidak untuk membeli makanan di sebuah restoran makanan berasaskan ayam goreng.

@paperfarahKorang nilai la sendiri , selalu orang tanya kenapa i kuat nangis ? sebab cara dia bercakap kasar . kalau la boleh i record before kejadian😊 #fyp♬ original sound – PaperFarah – PaperFarah

 

Merajvk balik naik Grab

Wanita tersebut yang menggunakan nama akaun @paperfarah telah memuat naik video sewaktu men4ngis di dalam kereta bersama teman lelakinya.

Dalam video berkenaan, pengguna TikTok itu memaklumkan sebab mengapa dia selalu men4ngis. Menurutnya, teman lelakinya  suka bercakap secara kasar dan membuatkan dia mudah terasa hati.

SusuIan ins1den tersebut, dia mengambil keputusan untuk tidak makan di restoran itu dan pulang ke rumah dengan menaiki Grab.

Nak makan beli sendiri lah

Walau bagaimanapun, resp0n daripada warganet nyata jauh berbeza daripada yang diharapkan. Rata-rata daripada mereka meny0kong teman lelaki kepada wanita berkenaan yang dilihat hanya bertanya sahaja sama ada dia mempunyai duit ataupun tidak jika ingin makan di restoran tersebut.

Mereka juga merasakan yang wanita itu agak keterIaluan kerana tidak menjadi kesaIahan pun jika soalan tersebut ditanya dan lebih elok rasanya andai makanan yang diinginkan itu dibeli sendiri tanpa meminta-minta dari teman lelaki.

Kata tak harap duit lelaki, tapi tanya sikit dah meravng

Jadi perempuan biar berduit, nak apa boleh beli sendiri

Siapa team lelaki?

Kau dah kahwin nanti kau tau lah

Banyak kec4m dari supp0rt, better deIete jela

 

Sumber: TikTok @paperfarah, OMM

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf