Bapa Sebak Lihat Anak Disebalik Cermin – B4yi P0sitif K0r0naVrus Dikvarantin

Hiburan

Satu demi satu cerita sedih disebalik w4bak yang sedang mel4nda wuhan, China ketika ini. Pertambahan pes4kit yang terkena w4bak K0ronavrus dilihat semakin kr0nik kerana beberapa daerah dinegara China mulai mengumumkan perintah berku rung  kepada penduduknya.

Dipisahkan dengan dinding kaca

W4bak yang meny3rang pula tidak mengira sesiapapun termasuklah b@yi dan juga orang dewasa. Pes4kit-pes4kit yang p0sitif telah ditempatkan di h0spital untuk mendapatkan raw4tan.

Dalam pada kegusaran pertambahan jumlah kem4tian akibat w4bak ini, satu vide0 mengenai seorang bapa yang mnangis melihat anaknya disebalik dinding kaca kerana tidak mampu menyentuh b@yi itu ekoran disahkan p0sitif k0r0navrus.

 

 

Lelaki itu yang lengkap menutup kepala dan mulut hanya memegang dinding kaca sambil cuba memeIuk anaknya namun terhaIang. Situasi seb4k tersebut dikongsikan oleh satu pemilik akaun twitter.

Walaupun video tersebut tidak dapat dipastikan kesahihan sepenuhnya, namun dapat kita lihat betapa p1lunya hati seorang bapa hanya mampu mampu melihat anaknya disebalik dari dinding kaca bilik kuar4antin kerana w4bak yang meIanda.

Sumber