” ..Berikan Aku Rezeki Seluas LangitMu “-Di Beri Rezeki Melimpah , Neelofa Kongsi Doa Amalan Pembuka Rezeki

Hiburan Islamik

Mungkin anda boleh perbaiki cara berdoa supaya maksudnya akan lebih mendalam dan isi doa itu akan lebih bermakna

Memang betul, doa tidak semestinya perlu dipanjangkan untuk memastikan bahawa doa tersebut akan diterima Tuhan dan lebih bermakna. Ada juga terdapat doa yang pendek namun sangat besar manfaatnya jika diamalkan dalam kehidupan seharian.

Ianya bukanlah terletak pada kepanjangan doa, namun cara anda meminta sesuatu kepadaNya perlulah dengan niat yang betul dan sesuatu yang diminta pula boleh membawa anda dan seluruh umat Islam ke arah kebaikan.

Sebagai contoh, Neelofa yang merupakan salah seorang usahawan muda berjaya pada masa kini telah berkongsi doa yang diamalkan olehnya dalam kehidupan hariannya dalam satu klip video baru-baru ini

Image from Harian Metro

Image via Harian Metro

Video tersebut sudah mula disebarkan dan mendapat perhatian ramai di laman Twitter apabila seorang pengguna Twitter iaitu @maiadnan berkongsi klip video itu melalui satu tweet. Ia telah meraih lebih 78 ribu retweets dan 76 ribu likes ketika artikel ini ditulis.

Dalam klip tersebut, Neelofa juga turut menyuruh setiap orang yang mendengar pada ketika itu untuk menulis kembali cara-cara berliau berdoa supaya dimurahkan rezeki setiap hari.

Tonton klip penuh di bawah:

Tersentuh sungguh bila mendengar doa pembuka rezeki dari Neelofa ini.

Anda boleh sebar dan kongsikan doa ini kepada ahli keluarga, rakan-rakan dan setiap saudara Islam supaya diberikan rezeki yang tidak putus. Amin…

Image from Twitter

SUMBER : SAYS