Berita Sajat Di Tangkap Polis Di Airport Jeddah Adalah Palsu.

Hiburan

Semalam telah kec0h satu Malaysia apabila seorang lelaki bernama Muhammad Sajjad telah dikatakan berpakaian wanita di Tanah Suci Makkah.

Pelbagai respon oleh netizen yang tidak berpu4s hati dengan apa yang dilakukan oleh beliau.

Rentetan daripada itu, seorang wanita telah mengeluarkan kenyataan berkenaan Sajjad dan mengaku pernah berkawan baik bersamanya dahulu.

“Memang aku dgn Kamjat tu dulu berkawan. Orang pertama yg naikkan bisnes die sebelum korang semua kenal… Korang ambik dia time dah senang je…. Time die bercapuk dulu, akulah yg turun naik dengan dia dalam bisnes (Aku dengan bisnes partner aku sekarang)

“Masa tu Mak Bapak dia pon tak terima dia. Dia hanya ada Honda City cabuk, buat bisnes kat dalam rumah sewanya di Ampang…. Pastu aku selalu ikut dia ke rumah Dato…. Memang dulu dia kawan dengan semua pondann dan MENGAKU PONDANN ponnnn…

“Mana yang follow aku lama dalam fb memang tahu kisah persahabatan kami.

“Tapi sejak Kamjat makii Pak Uteh dia di Galaxy Ampang sebab menegur dia berpakaian wanita, aku mula slowly menjauhkan diri.

“Dia ajak aku stay kerja dengan dia tapi aku bagi alasan aku sambung belajar….
Cuma, bila dia call mintak tolong tu, aku tolonglah esp yg berkaitan dengan Perubatan dan Kesihatan….

“Aku okay je… Tolong kerja bisnes dia dulu. Masa tu die takde pon men1pu pasal jantina dia….. So bagi aku dia okay… sangat behave…. Tak meniipu jantina.

“Then tak lama lepas tu, tibe² takde angin die boleh kata dia Khunsa pulakkkk….
Mungkin sebab nak jaga reputasi dalam bisnes agaknya…

“So dengan mengaku khunsa, mungkin dia rasa org boleh terima dia dan mudah mendapat simpati Maklumlah, khunsa khannnnnn…. kesian la derrrr…

“So berdondonlah si bodoh² yg mempercayai dia tu KHUNSA…. Macam jipaker je aku nengok…. Tapi aku… YA, akulah orang pertama yg menentang keras dia seorang khunsa…

“Walaupun kami dah jarang berjumpa, tidak lagi berhubung macam dulu, aku tak putus² menasihat rakan bisnes aku supaya tidak mempercayai dia seorang Khunsa.

“Sebab apa? SEBAB AKU YANG MENGURUSKAN DIA.

“Kau tak payah cerita pasal IC lah…. dia masuk wad lelaki kat hospital dulu pon cukup azab kena ketawakan dengan ramai orang…. Aku jugak yg uruskan….. Dengan raut muka macam jantan, takde nur langsung….. tegak dan keras semacam mukanya….. Memang jantan bruhhh…

“Jantan Asli, khunsa apak die!!!”

Terbaru menerusi Facebook, Azmah mendakwa Sajjad telah dit4han di lapangan terbang Jeddah dan menurutnya ia disahkan oleh konsul Malaysia di Jeddah.

Namun begitu di maklumkan bukan pihak berkuasa yang menangkapnya tetapi hanya pihak agensi sahaja