Image result for engku emran dan laudya

Buang Semua Foto Suami, Rumahtangga Laudya Cynthia Bella & Engku Emran Bermasalah.

Hiburan

 

Tinjauan dari kami, sejak Isnin (02/17/2020), gambar Engku Emran hilang dari sejumlah postingnya di Instagram. Tiada apa-apa yang tinggal termasuk gambar perkahwinan mereka.

Walaupun demikian, gambar anak Engku Emran, Engku Aleesya tidak dipadamkan oleh Laudya Cynthia Bella. Selepas cuba mengesan, Laudya Cynthia Bella nampaknya masih mengikuti akaun Engku Emran. Manakala di Instagram peribadi Engku Emran, dia masih menyimpan semua fotonya bersama Laudya Cynthia Bella.

Seperti yang diketahui, rumah mereka dilaporkan telah goyah sejak tahun lepas. Tetapi apabila ditanya mengenai pengesahan mengenainya, Laudya Cynthia Bella tidak pernah mahu memberi komen.

Berita mengenai pkeretakkan rumah Laudya Cynthia Bella dan Engku Emran bermula dengan muat naik Instagram Story Bella. Dalam catatan itu dia menulis, foto dengan suaminya adalah muat naik terakhirnya.

Laudya Cynthia Bella kecewa kerana ramai wanita yang mendambakan suaminya. Dia juga memilih untuk membataskan gambar Emran di media sosialnya.

Sumber : Murai via dbongkar