Rakaman Detik-Detik B4yi Hidvp Semula Selepas 6 Jam Di Peti Sejuk Disangka Telah Tiada

PUEBLA – Seorang b4yi pramtang yang dlsangkakan sudah mengadap ilahi dan dimasvkkan ke dalam peti sejvk m4yat selama enam jam di sebuah hospital La Margarita di bandar Puebla, Mexico didapati hidvp semula semalam.

Pekerja rumah myt berkata, mereka menyedari b4yi lelaki itu mula bergerak dan menangls semasa hendak menyerahkan kepada ibu bapanya untuk vpacara pengebumlan.

Rakaman video yang tular di media s0sial menunjukkan detik-detik ayah b4yi itu melihat tanglsan anaknya dan berkata tervskan berjvang beberapa kali.

B4yi yang belum diberi nama dilahlrkan jam 4.29 pagi (waktu tempatan) Rabu lalu dan difahamkan dia dlselmatkan kira-kira jam 10 pagi iaitu kira-kira enam jam dia diletakkan dalam peti sejvk mayt.

Pasukan pervbatan memberitahu media tempatan bahawa b4yi itu masih hidvp tetapi dia diletakkan di bawah pemerhatian rapi di unit ne0natal.

Sementara itu, pihak h0spital akan menylasat pvnca sebenar b4yi yang disangkakan telah tiada itu diletakkan dalam peti sejvk myat itu.

Komen Dari Orang Ramai

Subhanallah.. Allahuakhbar.. tiada yang mvstahil jika dgn izin Allah SWT.

Astafirulallah al azim…..kuasa ALLAH….hldup lagi…..dah duduk dlm peti ais.

Allahuakbar, Sebak saya baca. Bagaimana le sitvasi parents nya setelah terdengar tanglsan baby.

 

Sumber : Sinar Harian

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf