Zalim! Disyaki Hasil Hvbungan Luar Nikah, B4yi Baru Lahir Dilapor Dib4kar Hidup2

Seorang b4yi perempuan yang baru dilahirkan dipercayai telah dib4kar di Desa Sebanen, Kalisat, Jember, Jawa Timur pada Rabu lalu, lapor TribunKaltim.

Sias4tan yang dilakukan oleh pihak polis menunjukkan bahawa b4yi yang baru sehari dilahirkan itu telah dib4kar hidup-hidup.

Disyaki hasil hvbungan h4ram

Mereka juga mengesy4ki bahawa b4yi itu adalah hasil daripada hubungan h4ram dan pelaku sengaja membvang serta memb4kar b4yi itu untuk ‘menghapuskan bukti’.

Memetik Surya.co.id, para peny1asat menemui tvmpahan minyak t4nah di lokasi itu dengan s1sa kayu b4kar masih berbau minyak tersebut.

Turut ditemui di tempat kejadian adalah sepasang selipar yang diselaputi lvmpur, dianggarkan saiz sederhana milik wanita.

Gambar Via Detik News

Berdasarkan pengamatan di tempat kejadian, pelaku disyaki menghimpunkan kayu yang dicari di sekitar lokasi tersebut sebelum b4yi itu dib4kar.

Pihak polis juga mengesyaki bahawa b4yi itu dib4kar pada waktu malam kerana keadaan lokasi tersebut pada waktu itu agak sunyi dan jauh dari kawasan perumahan.

Ketua Polis, AKP Sukari, mengatakan bahawa pihaknya bekerjasama dengan bid4n di Desa Sebanen, Kabupaten Kalisat dan sekitarnya bagi meny1asat siapakah svspek yang memb4kar b4yi tersebut.

Dia meminta bid4n untuk mencatat siapa wanita ham1l di kampung itu dan kampung-kampung berdekatan.

 

Sumber: TribunKaltim, Siakap Keli

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf