(Video) Did4kwa Jual Produk Tanpa Kelulusan, Kak KM Meng4ku Pergi Mahkamah Tapi..

Pagi tadi, kecoh tentang anak perempuan seorang pelakon wanita veteran terkenal yang did4kwa di Mahkamah Majistret Petaling Jaya. Gara-gara pelbagai aduan dibuat menerusi media sosial, sepasukan pegawai Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) yang melakukan sias4tan terhadap premis kecantikan pengusaha produk jamu terbabit di Subang Jaya. Menerusi portal Harian Metro, wanita berusia 46 tahun tersebut bakal berdepan […]

Continue Reading

“Mak cakap kalau dia m4ti, jangan datang kvbur dia” – Zynakal menyes4l j4rang ziar4h ibu di hospital ketika hay4t

Pemergian ibu tersayang, Allahy4rham Zuridah Ibrahim ternyata memberikan kesan mendalam buat penyanyi dan komposer muda, Zynakal. Menerusi perkongsian IG Live, Zynakal akui dia bukanlah seorang anak yang baik. Zynakal atau nama sebenarnya Muhammad Raziq Rosli dalam keadaan tidak dapat men4han seb4k berkata dia tidak pernah menghargai ibunya sebelum ini malah akui tidak melawat arwah ibunya […]

Continue Reading

Pandai ‘s0rok’ perut, dalam diam Yana Samsudin h4mil 8 bulan – “Aisy Mateen tak cembvru pun”

Pelakon Yana Samsudin bakal menyambut kel4hiran bayi keduanya tidak lama lagi selepas disahkan h4mil lapan bulan. Berita gembira itu dikongsikan suaminya yang juga pelakon Fadzil Zahari dalam satu entri yang dimuat naik di Instagram miliknya. Alhamdulillah… sempena hari Jumaat yang mulia ni abang nak share & ucapkan happy birthday to my lovely wife @yanasamsudin terima kasih […]

Continue Reading

Bek4s Kekasih PU Riz Ded4h Hubungan 5 Tahun Berakhir Kerana Orang Ketiga

Bek4s kekasih Pencetus Ummah (PU) Rizz iaitu Amal Syahmina tampil memuat naik satu kenyataan selepas menerima pelbagai kec4man susulan tindakannya mempertikaikan tindakan seorang selebriti yang dig0sipkan dengan pend4kwah muda itu. Menurut Amal, dia mengakui bahawa apa yang dilakukannya itu merupakan satu kesil4pannya sendiri dan dia tidak sewajarnya menjatuhkan hukum terhadap seseorang yang cubah perbaiki diri […]

Continue Reading

Tiada hadiah mewah sempena hari jadi, Ozlynn syukur keluarga sentiasa disisi

Kebahagian bukanlah diukur kepada kemewahan, tetapi ia bergantung kepada sejauh mana keikhlasan hati pasangan kita untuk bersama-sama menempuh susah senang dalam kehidupan. Baru-baru ini, isteri kepada pelawak terkenal, Ozlynn menerusi Instagramnya telah berkongsi hadiah yang diberikan oleh Johan, sempena ulang tahun kelahirannya. Ini jer yang mampu Meskipun hadiah tersebut tidak semewah mana, namun Ozlynn sudah […]

Continue Reading

(Video) ‘Semua Orang Nak Tengok Kak Lina Dapat Cahaya Mata’ – Elly Mazlein Kegvguran?

Pasangan suami isteri iaitu Elly Mazlein dan Cikgu Azlan telah mendirikan rumah tangga pada 18 Januari 2020 dan pengenalan mereka juga telah mendapat perhatian ramai. Sudah pastinya peminat tidak sabar untuk melihat Kak Lina Pom Pom mendapat zuriat hasil perkahwinan bersama Cikgu Azlan. Terbaru, pelakon Kampung People 2 itu mendedahkan kepada Melodi akan berita yang kurang enak […]

Continue Reading

(Video) PU Riz Bakal J0doh Neelofa? Cetus Tanda Tanya Selepas Sedondon Hadir Majlis Nik4h

Adik lelaki Neelofa, Mohamed Aqief telah pun selamat bergelar suami kepada permaisuri hatinya, Aina Syahira pada Ahad. Dirai dalam suasana meriah dengan kehadiran tetamu keluarga kedua belah pihak, majlis tersebut turut diserikan dengan persembahan nyanyian daripada Hael Husaini. PU Riz siap pakai baju sedondon dengan keluarga Selain majlis raja sehari yang diperkatakan, kehadiran Muhammad Haris […]

Continue Reading

Netizen Puji Wan Emir Tol0ng Mira Filzah Masak Di Dapur

Sel4mat di1jabk4bulkan dua minggu lalu dan baru sahaja pul4ng dari berbulan madu, Mira Filzah dan suaminya, Wan Emir Astar dilihat tidak l0kek berk0ngsikan m0men mereka bersama di media sosial untuk tat4pan peminat. Baru-baru ini, Mira ada memuat naik beberapa video di Insta Story mem4parkan dia sedang menyediakan masakan untuk makan malam. Apa yang menjadi perh4tian, Wan Emir […]

Continue Reading