Kant0i! Dis4ngka r4kam video kekasih makan, rupanya lihat profil wanita lain

JAKARTA: Video seorang lelaki yang s1buk melihat profil wanita cantik ketika kekasihnya menikmati makan malam di sebuah kedai mengvndang pelbagai re4ksi daripada pengguna media sosial.

Aksi meIucukan itu sempat dir4kam oleh seorang pengguna TikTok dengan nama @bukantukangspill dan dit0nton lebih 1.4 juta orang.

Viral Pria Diduga Pura-Pura Merekam Pacar, padahal Lihat Foto Cewek Lain

Video itu menunjukkan lelaki tersebut leka melihat profil wanita lain dan kekasihnya menyangkakan teman lelakinya sedang mer4kam videonya makan.

Wanita itu kemudiannya dilihat cuba meIarang teman lelakinya mer4kam videonya tanpa menyedari sangkaannya meIeset.

Viral Pria Diduga Pura-Pura Merekam Pacar, padahal Lihat Foto Cewek Lain

Lelaki itu cuba menep1s tangan teman wanitanya dan masih berpura-pura mahu mer4kam videonya.

Video tersebut mendapat pelbagai reaksi pengguna TikTok yang kebanyakannya menzahirkan rasa s1mpati kepada wanita itu.

“Puan, saya harap video ini FYP kepada puan, maaf saya tidak nyatakan segera, tetapi saya harap perkara ini disampaikan. Dan ia satu pengajaran buat saya untuk berhati-hati dengan lelaki,” tambah akaun @bukantukangspill.

‘Kasihan, disangka teman lelakinya merakam videonya, walhal tengah lihat profil wanita lain’, tulis seorang pengguna TiTok.

Walaupun begitu, video tersebut malah men1mbulkan perdeb4tan.

Selain mengesyaki lelaki itu cvrang, ada juga yang menulis bahawa lelaki itu mungkin sedang melihat foto teman wanitanya ketika dia tidak berh1jab.

Sebaliknya, ada juga yang turut berasa s1mpati terhadap wanita tersebut sekiranya teman lelakinya itu benar-benar curang dengannya.

Ada juga yang berpandangan lelaki itu sebenarnya sedang melihat ‘galeri gambar dalam telefon’ dan mahu lebih berhati-hati ketika keluar bersama kekasih selepas ini supaya ins1den serupa tidak berulang.

“Itulah pentingnya duduk di sisi.”

“Fikir positif sahaja, lelaki itu meminjam telefon bimbit gadis itu dan terus melihat galeri,” tambah pendapat lain.

“Itu dia pinjam telefon bimbit perempuan itu, kemudian buka galeri perempuan itu, cuma dalam foto itu dia tidak bertvdung. Pakaian pun sama sahaja.”

“Ia jelas orang yang sama. Mereka bertvkar telefon bimbit, lelaki itu melihat foto gadis itu. Netizen rumit,” tulis seorang lagi pengulas yang tidak bersetuju.

 

Sumber: Utusan Online, Suara.com

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

 

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf