Comel Macam Kembar – Ramai Samakan Wajah Anak Sairah Dengan Aafiyah. Dua Sepupu Yang Cute!

Setelah habis tempoh berpantang, Sit Sairah akhirnya mendedahkan wajah anaknya kepada umum. Netizen menyamakan wajah anak keempat itu dengan anak saudaranya, Siti Aafiyah.

Siti Sairah yang merupakan adik kepada Datuk Sri Siti Nurhaliza bersalinkan anak keempatnya pada 12 Disember 2018 lalu. Bayi comel itu dinamakan Siti Nurkhalishah Alisha dan merupakan anak pertama dari perkahwinan keduanya bersama Mohd Sharidan.

 

 

Sebelum ini, Sairah mempunyai 3 orang anak daripada perkahwinan pertamanya iaitu Ummi Umairah, 7 tahun, Ahmad Daiyan, 6 tahun dan Ahmad Aisy, 4 tahun.

 

Foto bayinya disamping anak saudaranya, Siti Aafiyah dimuatbaik Sairah. Para peminat memberikan pelbagai pendapat, ada yang mengatakan seiras dan ada yang mengatakan kedua-dua comelnya mengikut wajah bapa masing-masing.

Siti Saerah Turun 17kg Selepas 6 Minggu Bersalin. Doktor Pesan Lakukan Juga Senaman

Siti Saerah Tarudin, penyanyi dan adik kepada Datuk Sri Siti Nurhaliza berjaya menurunkan berat sebanyak 17kg selepas 6 minggu bersalinkan anak keempatnya. Wow!

Dia yang bersalin pada 12 Disember 2018 melahirkan bayi perempuannya telah memuatnaik video yang memaparkan perbualan antaranya dan doktor.

 

Hasil pemeriksaan mendapati Saerah turun sebanyak 17kg! Beratnya sebelum bersalin ialah 88kg dan selepas 6 minggu bersalin beratnya telah turun ke 71kg hasil daripada kawalan pemakanan. Doktor bagaimana pun menasihatkan Saerah untuk turut melakukan senaman.

sitisairahtarudin Hari ni ibu check up…
Doktor @yuliarifuddin yang terperanjat berat badan turun.. 
terima kasih @natalismothercare 

Doktor & para peminat Saerah turut kagum dengan penurunan berat badan Saerah dan turut memberikan sokongan kepadanya untuk terus menjalani penurunan berat badan secara sihat.

 

Sumber: sitisairahtarudin via majalahpama

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf