“Dulu Dengan pengacara TV9, Kali Ni Bini Orang Anak 3”- Isteri Chef Selebriti Panggil Jais, Kantoikan Suami.

Hiburan

Sejak kebelakangan ini banyak kes kecurangan golongan selebriti yang mendapat perhatian netizen. Terbaru, isteri kepada chef selebriti popular dakwa suaminya itu curang bersama seorang isteri dan ibu anak tiga.

Suami bagi alasan asyik busy

I am the one yang cari rumah untuk pindah..nak improved life Jayden..nak Fikree pun balik selesa. Tak malu dah duduk dekat rumah lama yang satu tingkat ni..susah payah deal dengan agent . pack barang-barang nak pindah..sorang-sorang pack sbb Fikree kononnya busy.

Sekarang tengok-tengok patutlah tak balik rumah dah ada kereta perempuan tu pakai kasut perempuan tu dekat dalam rumah kasut Fikree dekat luar..i kol jais..jais lambat datang..perempuan tu dah keluar pintu belakang.

Perempuan keluar ikut pintu belakang

Lepas tu tak habis cakap buruk-buruk about me..even in front of jais. masa Fikree bagi jais masuk. First thing tanya ‘kalau ada perempuan kena la? kalau tak de saya free la? ‘ perempuan tu dah keluar pintu belakang Fikree confident la. tak bagi saya masuk rumah ..kunci pintu ..sebab bukan rumah saya walaupun isteri yang sah.

Jauden saya dukung pun dia buat bodo. Patutla dok Fikree cari salah Syarifah Zuriehan so that you can be dengan bini orang, tak apa lah..ni 10 malam terkhir puasa. Allah tu maha besar. dulu time pregnant pun gila sexting dengan pengacara tv9..dah ada laki jugak. tak mengaku smpailah ada bukti. kali ni bini org anak 3. semoga Allah lindung jayden n me.

Anak selalu tunggu ayah pulang

Sedih bila dapat mesej cakap i buat cerita and halau dia keluar rumah sebab tu tak balik..hakikatnya tiap2 kali dengar bunyi gate mesti pegi dekat langsir tengok dia dah balik tak anak pun tunggu tapi sebenarnya kucing or moto laju ja lalu..tak sangka tuduh halau keluar rumah ..sedih sangat. siap cakap tak bagi pegang Jayden. Semalam Jayden nangis. Bukak grill pun tak nak..msg tnya Jayden okay pun dah tak..

Baju raya Jayden pun dah tak heran nak cakap baju Jayden colour apa siap angkat tangan suruh diam sebab tak nak dengar. Please lah..Jangan la putar-putar. Kalau Syarifah Zuriehan nak bukak aib..Macam-macam kes and screenshot boleh tunjuk public. Dah buat taik pastu tuding jari cakap bini ni yg jahat. Aib sendiri tak maw jaga harapkan bini yg pendam dan teraniaya. Nak famous sangat kan..ambiklah.

Sumber : Zuriehan via ohbulan