Elfira Loy Sah Bergelar Isteri Faris Anuar, Ini Foto Yang Dikongsi, Tahniah!

Setelah pelbagai spekulas1 timbul, siapa sangka, 1 January 2019 menjadi tarikh bahagia buat Elfira Loy dan Faris Anuar untuk disatukan sebagai suami isteri.

Begitu cantik dengan pilihan warna serba putih, foto dikongsi Elfira dengan kata syukur di laman Instagram miliknya kini dipenuhi dengan kata tahniah oleh rakan artis dan juga peminat buatnya.

Anggun dalam persalinan serba putih Rizman Ruzaini

Sama cantik, sama padan

Sari Yanti & Sweet Qismina merupakan diantara rakan artis yang turut memuat naik foto perkahwinan Elfira dan pasangan pilihannya di Instagram.

Congratulations El & Faris

Bagaimanapun, tahniah buat pasangan ini yang kini sah bergelar suami isteri.

Saat sayu meminta restu orang tua

Peminat Ucap Tahniah!

Elfira Loy nikah di PICC, lima kali resepsi

 

WALAUPUN tiada sebarang kenyataan rasmi dikeluarkan oleh Elfira Loy mengenai pernikahannya dengan Fariz Anuar, namun menurut sumber, majlis tersebut akan disempurnakan esok sempena kehadiran tahun baharu.

Menurut sumber, majlisnya akan diadakan di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) tetapi tidak dapat dipastikan sama ada berlangsung pada belah siang atau malam.

Namun yang lebih menarik untuk didengar, perkahwinan Elfira dan Fariz ibarat penganjuran sebuah festival kerana khabarnya mereka merancang untuk mengadakan lima kali resepsi.

Apapun, MHE TV harap Elfira dan suami mengecap kebahagiaan serta ikatan yang mereka bina berpanjangan hingga ke akhir hayat. – MHE TV

 

Sumber: HCL, OHBULAN & MHE

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf