‘Alhamdulillah, iya saya meng4ndung’- Elly Mazlein sahkan dirinya hamiI anak kedua

Hiburan Keluarga Viral

KUALA LUMPUR: Spekvlasi kehamilan Elly Mazlein terjawab apabila artis serba boleh itu mengesahkan dirinya berbadan dua.

Elly atau nama sebenar, Sharifah Aida Mazlina Syed Hanafi, 41, berk0ngsi berita gembira itu di laman sosial, malam tadi.

“Alhamdulillah… Iya, saya meng4ndung. Insya-Allah, tidak lama lagi akan hadir ny4wa kecil dalam keluarga kami.

“Atuk akan dapat seorang cucu lagi. Papa akan dapat seorang lagi anak manja dan kakak manja (merujuk pada anak sulungnya) akan dapat adik.

Elly bersama suami, Azlan dan anak perempuan sulung, Putri Sara Sefhia. Foto IG Elly Mazlein
Elly bersama suami, Azlan dan anak perempuan sulung, Putri Sara Sefhia. Foto IG Elly Mazlein

“Manja (Putri Sara Sefhia) hendak adik perempuan. Tetapi bagi kami, apa pun jantinanya, kami tak kisah asalkan b4yi itu sihat dan dipermudahkan,” luahnya.

Bagaimanapun, Elly tidak mended4hkan usia kandvngannya.

Menerusi entri itu, penyanyi yang baru muncul dengan single Dusta Cinta ini turut memuat naik foto bersama suami, Azlan Che Nuh yang dir4kam pada majlis perkahwinan mereka, tahun lalu.

Perk0ngsian itu turut menyaksikan pelakon drama rantaian Kampung People ini mer4kamkan penghargaan kepada semua pihak yang tidak jemu mend0akan mereka segera men1mang cahaya mata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 💋SaraAzlan💋 (@iamellymazlein)

“Terima kasih atas d0a wahai kesayangan semua. Terima kasih kerana sentiasa bersama saya dari saat get1r hingga saat pelangi kebahagiaan datang menerpa.

“D0a saya agar Allah permudahkan urusan anda semua,” katanya yang lebih mesra dengan panggilan Kak Lina Pom Pom

Ramai rakan-rakan artis ucap tahniah..

 

Ramai mula meneka Elly Mazlein hamil?… tapi apa kata tuan badan?

Terdahulu, pelakon dan penyanyi Elly Mazlein masih berteka-teki mengenai tel4han orang ramai bahawa dia kini sudah berbadan dua.

Menurut Elly atau nama sebenarnya, Sharifah Aida Mazlina Syed Hanafi, 41, dia tidak berniat untuk berahsia sebaliknya berjanji akan mengumumkan di platform media sosial sekiranya benar dia sedang ham1l.

“Saya tahu ramai sayang dan selalu mend0akan saya.

“Apabila dah sampai masa dan dah confirm, saya akan k0ngsikan berita gembira itu di Instagram untuk cuba berlaku adil kepada semua pihak media yang sentiasa menyokong saya,” katanya kepada mStar.

Elly ditemui pada majlis pelancaran Program Ramadan Astro yang berlangsung di Astro Bukit Jalil pada Selasa.

Kalau betul-betul ada (ham1l), saya akan beritahu. Bukan sebab nak tunggu dah masuk bulan ketiga atau bulan keempat baharu nak umum!

ELLY MAZLEIN

PELAKON/ PENYANYI

Sementara itu Elly juga berkata anak perempuannya, Putri Sara Sefhia turut menyuarakan hasrat untuk mempunyai adik sendiri.

“Sefhia memang dah lama cakap fasal nak adik dan peminat pun nak tengok anak bersama suami.

“Kalau betul-betul ada (ham1l), saya akan beritahu. Bukan sebab nak tunggu dah masuk bulan ketiga atau bulan keempat baharu nak umum atau apa,” ujarnya.

Boleh Reveal Ke Ni?' – DJ Lin 'Terbocor' Rahsia, Elly Mazlein Sah Mengandung ?

Desas-desus mengenai Elly meng4ndung diperkatakan apabila peminat mula menyedari perubahan fizikal dirinya.

Malah, dalam video TikTok SuriaFM yang memaparkan Elly, menampakkan bahagian perutnya yang berisi.

Elly pernah berkahwin dengan pengarah drama Azmi Hatta pada 9 November 2014, namun, bercer4i pada 15 Oktober 2015.

Hasil perk0ngsian hidup, mereka dikurniakan cahaya mata perempuan, Puteri Sara Sefhia yang berusia lima tahun.

 

Sumber: BH Online, mStar, Instagram Elly Mazlein

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.