[GAMBAR] Rasa-Rasa, Foto 10 Selebriti Wanita di IG, Fufu Sebab Edit Over Atau Asli?

Aduhai, dua tida hari ni kecoh kembali mengenai isu selebriti yang pakai barangan tiruan atau lebih sinonim dengan kata ‘slang’ sekarang iaitu ‘fufu’.

Ramai yang bercakap soal ini tetapi tidak ramai pula yang kongsikan mengenai cerita selebriti kita yang edit gambar mereka di Instagram supaya nampak runcing, lebih cerah dan macam-macam lagi hingga kurang elemen ‘legitnya’ (asli).

Kiranya, Fufu atau legit ni tak terhad pada jenis barangan yang dipakai saja, tapi kalau edit gambar sampai over dari wajah sebenar pun boleh dipanggil ‘kegiatan fufu’ juga kan?

Nah, cuba korang tatap beberapa foto selebriti wanita kita ni. Rasa korang, foto tersebut sejenis ‘fufu’ atau ‘legit’?

Janna Nick

Azira Shafinaz

Kilafairy

Rozita Che Wan

Uqasha Senrose

Siti Sarah

Datin Alyah

Farah Nabila

Puteri Aishah

Ainul Aishah

Apa pun, tak kata selebritilah sebab rasanya hampir semua pengguna media sosial gunakan aplikasi cantikan wajah sebelum muat naik dimedia sosial kan? Tepuk dada, tanyalah selera!

Foto: Instagram selebriti/ media hiburan