(Video) Gembira s4kan tiap kali balik kerja, Isteri buat k0mpilasi video suami menari masuk rumah

Hubungan suami isteri sememangnya satu ikatan yang sangat erat. Pastinya masing-masing berusaha untuk menggembirakan hati pasangan demi kerukunan rumah tangga.

Kadang-kala gur4uan kecil juga mampu membuatkan pasangan kita tertawa dan sekali gus menjadikan mood harian dalam keadaan baik.

Isteri r4kam setiap kali balik kerja

Dalam satu perkongsian yang tular di Twitter, seorang lelaki telah memuat naik kompilasi video yang dir4kam isterinya setiap kali lelaki tersebut pulang ke rumah dari tempat kerja.

Nak buat isteri gembira

Menggunakan nama HaissazcH di akaun media sosial, dia memaklumkan tindakannya menari g1rang setiap kali pulang ke rumah adalah bagi membuatkan isterinya gembira.

Namun, dia tidak menj4ngkakan bahawa isteri tersayang mer4kam video tersebut dan membuat kompilasi sehingga kelihatan lucu.

Yang tengok pun rasa happy sama

Sehingga hari ini, video tersebut telah mendapat 14 ribu perk0ngsian semula dan hampir 30 ribu tanda suka di Twitter.

Warg4net juga masing-masing telah men1nggalkan komen yang pelbagai dan rata-rata daripada mereka berasa lucu dengan tindakan spontan lelaki tersebut.

Bestnya balik kerja masih gembira

Comel ea menari2 macam tu

Mula2 kelakar, lama2 sweet la pulak

Tindakan c0mel pasangan ini sememangnya membuatkan warg4net tumpang gembira dengan mereka. Sudah pasti kegembiraan bertemu pasangan selepas seharian bekerja membuatkan em0si masing-masing bertambah baik.

Semoga terus bahagia hingga ke Jannah buat pasangan tersebut.

 

Sumber: HaissazcH

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf