IG Siti Sarah Tak Dip4dam! K0ngsi Video Masakan & Untuk Anak2.. Terubat Rindu Dengar Suara Arw4h

Hiburan Keluarga

Pejam ceIik pejam ceIik sudah masuk hari ke-10, Allahy4rham Siti Sarah pergi men1nggalkan kita semua disebabkan v1rus C0vid-19.

Instagram tak dip4dam

Menurut pengelola Instagram (IG) Allahyarham Siti Sarah, akaun tersebut tidak akan dip4dam kerana akan digunakan untuk anak-anak selain mempromosikan perniagaan yang diusahakan arw4h.

Malah, hari ini akaun tersebut digunakan untuk berk0ngsi video masakan terakhir hasil air tangan arw4h iaitu sambal jawa.

Assalamualaikum semua peminat dan kawan-kawan arw4h Sarah. Kami dari pihak Shuib Sepahtu dah seluruh keluarga ingin merakamkan ucapan terima kasih atas kasih sayang yang diberikn kepada arw4h sehingga ke hari ini. Sedar tak sedar, lebih seminggu arw4h dah pergi men1nggalkan kita.

Kasih sayang yang disemai arw4h akan terus diabadikan menerusi akaun IG ini dan selepas ni, akaun ini akan digunakan untuk anak-anak serta promosi perniagaan yang diusahakan oleh arw4h.

Gigih mer4kam dan keluarkan idea

Dalam pada itu, pengendali akaun tersebut turut memaklumkan masih ada beberapa r4kaman video masakan yang belum dimuat naik di media sosial.

Jadi sebagai tanda terima kasih kepada peminat yang menyokong, akan dik0ngsikan video masakan arw4h yang ditinggalkan.

Sebelum arw4h pergi, arw4h sempat mer4kamkan beberapa video masakan terakhir ‘my style’ yang memang digemari oleh ramai pengikut.

Untuk pengetahuan semua, arw4h memang gigih mer4kam dan keluarkan idea masakan semuanya untuk peminat yang disayanginya.

Jadi, sebagai tanda terima kasih, kami akan k0ngsikan video-video tersebut khas untuk peminat yang selama ini meny0kong. Terus sama-sama d0akan dan sedekahkan al-Fatihah kepada arw4h.

Sejurus perk0ngsian tersebut dimuat naik, peminat dan rakan artis memenuhi ruangan k0men dengan meIuahkan rasa rindu untuk mendengar suara arw4h.

Malah mereka bersetuju agar akaun Instagram Siti Sarah kekal aktif kerana sekurang-kurangnya dapat mengurangkan rasa rindu terhadap arw4h.

Selepas empat jam dimuat naik, perkongsian video berkenaan ditonton hampir 500,000 kali, menerima lebih 96,000 tanda suka dan mencecah 5,000 komen.

Pada masa sama, pengendali yang mewakili suami arw5h iaitu Shuib turut mengucapkan terima kasih atas kasih sayang yang diberikan kepada Siti Sarah sehingga ke hari ini.

“Kami dari pihak Shuib dan seluruh keluarga ingin mer4kamkan ucapan terima kasih atas kasih sayang yang diberikan kepadanya sehingga ke hari ini.

“Sedar tak sedar, lebih seminggu arw4h dah pergi men1nggalkan kita. Terus sama-sama d0akan dan sedekahkan al-Fatihah kepada arw4h,” katanya.

Antara reaksi rakan artis dan peminat arw4h..

Terdahulu, Allahy4rham Siti Sarah Raissuddin mninggal dunia 9 Ogos lalu selepas tiga hadir dit1durkan dan bertarvng ny4wa meIawan v1rus C0vid-19 di Hospital Canselor Tuanku Muhriz (HCTM) Universiti Kebangsaan Malaysia.

 

Sumber: Instagram @sitisarahraissuddin, Ohbulan

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.