“..Jika Dia Di Alam Kamu, Kami Mohon Agar ‘Tuan Hamba’ Tunjukkan Beliau Jalan Keluar..” Perkongsian Ustaz Rawatan Terapi As-Syifa An Nur.

Kehilangan Acap sehingga kini masih lagi menjadi misteri dan kedudukkannya masih gagal dikesan walaupun misi pencarian dilakukan setiap hari.

Pelbagai perkongsian di media sosial dibuat oleh orang ramai sama ada yang terus berdoa supaya Acap segera ditemui dan ada juga individu-individu yang berkongsi pengalaman peribadi yang pernah berhadapan dengan situasi aneh ketika di hutan.

Tak kurang juga ada yang berkongsi pelbagai ikhtiar sama ada secara moden mahupun alternatif bagi membantu misi pencarian ini. Terbaru Ustaz Norazri Medzlan dari Pusat Rawatan Terapi As-Syifa An-Nur telah turut turun padang hari ini untuk misi pencarian Ashraf yang telah memasuki hari ke 13 hari ini.

Ikuti perkongsian Ustaz NorAzri di bawah:

Ketika beliau berlari-lari anak.. Beliau mungkin terjatuh.. Ketika beliau bangun.. Beliau berada di alam lain.. Ada barang peribadi beliau yang jatuh sekali.. Tak pasti barang apa. Mungkin..

Antara gambar-gambar yang dikongsikan

Doa Usaha Ikhtiar Tawakal Redha. Laluan telah di buka.. Balik la kamu kepangkuan keluarga tersayang.

 

Maaf saya bukan hendak menuduh kaum Tuan Hamba menyorokkan beliau, tapi sekiranya sahabat saya MUHAMMAD ASHRAF BIN SITI MAZNAH berada di alam kamu. Kami mohon agar Tuan Hamba tunjukkan beliau jalan keluar. Saya yakin Tuan Hamba tentu mempunyai ahli keluarga, bagaimana perasaan Tuan Hamba jika ahli keluarga Tuan Hamba hilang?. Bergitu yg dirasai oleh keluarga beliau. Saya dahului dgn ucapan terima kasih. Assalamualaikum..

 

 

video live :

https://www.facebook.com/pusatrawatanassyifa.annur.7/videos/338266546800212/

 

KOMEN

Kami mohon ustaz jgn putus asa…..teruskn usaha ustaz….semoga segala urusan pencarian acap dipermudahkn oleh Allah….

Sedihnya luahan hati ustaz…hidup di 2 alam yg berbeza. Sama2 kita berdoa..semoga doa2 kita dihimpun dan dimakbulkan oleh Allah s.w.t.

Saya bukan jenis hijab terbuka. Netizen bulat sana bulat sini pun saya tak nampak apa. Pandangan saya kosong. Tp bila hari2 saya followup kisah Mohammad Asyraf, naluri saya kuat mengatakan dia memang masih ada dekat situ. Malam tadi saya mimpi bayangan Acap diselamatkan orang ramai. Dia terduduk bersandar dekat sebatang pokok. Pokok tu batangnya kecil. Dan nampak keadaan fizikalnya yg lemah dan kurus. Sangat2 tak berdaya. Allahuakbar. Kalau betul lah bayangan saya Mohammad Ashraf berjaya diselamatkan saya bersyukur sangat2. Allahumma aminnn.

Sesunguh nya tiada sebarang kuasa pun yg melebihi kuasa allah swt.. dunia serta penghni nya ada lah milik allah swt semua nya.. akan berlaku keajaipan bila alah swt berkata qunfayaqun… semuga keajaipan itu berlaku dengan doa2 kita semua.. dn ashraf dapat ditemui.. makbul kn lah doa kami semua.. ya allah.. ya rahman.. ya rahiiimm… Aamiiinn..

Ya allah ya tuhanku yg berkuasa keatas seluruh alam ni.. Engkau zahirkan lah jasad anak adam ini ya Allah agar bisa dilihat pd pandangan mata kasar kami yg mencarinya walau dalam apa jua keadaan sekalipun. Semoga beliau berada dlm keadaan yg selamat.segala usah telah dilakukan hanya dengan pertolonganMu sahaj ya rabb dpt membantu..

Admin memohon sama-samalah kita semua mendoakan semoga Asyraf@acap ditemui dengan segera..InsyaAllah.

Sumber: FB Ustaz Norazri Medzlan

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf