“Maryam Sampai Pada Kami Pada Hari Arafah”-Kisah Anak Angkat Comel Yang Di Ambil Jojie & Suami.

Kakak kepada Ratu Rock Malaysia, Ella iaitu Jojie Aminuddin dan suami, Syahrizal Ismail telah mengambil seorang anak angkat perempuan, kira-kira dua tahun lalu.

Mengimbas kembali, berita gembira tersebut pernah dimaklumkan sendiri Syahrizal kepada Media Online yang ingin memperkenalkan anak angkat mereka yang diberi nama, Maryam Syahrizal.

Menurut Syahrizal, Maryam baru sahaja dilahirkan kira-kira 2 minggu ketika diterima dan dia juga turut memohon doa yang baik-baik buat permata hatinya itu.

“Saya ingin memperkenalkan anak saya dan Jojie, Alhamdulillah baru 2 minggu dilahirkan. Doa yang terbaik ya,” ujarnya kepada MH Online.

Syahrizal berkata lagi, Maryam telah hadir dalam keluarganya pada hari Arafah yang lalu bersamaan hari Khamis malam Jumaat.

“Maryam sampai di rumah kami pada hari Arafah, Khamis malam Jumaat dan hari merdeka serta Hari Raya Haji. Juga kemenangan Malaysia Sukan Sea,” katanya lagi dengan penuh rasa gembira.

Terdahulu, Jojie pernah hamil pada awal tahun 2016, namun rezeki tidak berpihak kepadanya apabila kandungannya gugur ketika berusia 3 bulan.

Semoga dengan kehadiran Maryam dalam hidup Jojie dan suami dapat menambahkan lagi bahagia dalam keluarga mereka.

Kami di MH Online juga turut mendoakan agar Maryam dapat membesar dengan sihat dan dapat menjadi anak yang solehah buat ibu dan bapanya.

Terkini, Maryam membesar menjadi seorang anak yang comel.

Foto: Instagram Yang Mariam Dan Media Hiburan