Lelaki w4rga emas dit4han laku s3ks luar t4bii dengan kambing hingga m4ti

Tempatan Viral

HULU SELANGOR – Seorang lelaki warga tempatan dit4han kerana disyaki melakukan hvbungan s3ks Iuar tabi11 dengan seekor kambing betina sehingga haiwan itu m4ti dalam kejadian di Kampung Sungai Buaya, Serendah dekat sini pada Selasa.

Ketua Polis Daerah Hulu Selangor, Superintendan Arsad Kamaruddin berkata, pihaknya menerima laporan daripada seorang wanita berusia 45 tahun pada jam 6.24 petang.

Menurut beliau, pengadu memaklumkan terdengar bunyi dari kandang kambing yang terletak di belakang rumahnya pada jam 1.30 petang.

Pengadu telah membuat pemer1ksaan seekor kambing betina yang telah m4ti.

“Hasil pemeriksaan, mendapati seorang lelaki dalam keadaan separuh b0gel bangun dari sebelah kambing sebelum meIarikan diri.

“Peng4du juga mendapati seekor kambing betina telah m4ti,” katanya melalui kenyataan pada Rabu.

Arsad berkata, sias4tan di tempat kejadian bersama pasukan f0rensik dan Jabatan Veterinar Haiwan Kuala Kubu Bharu telah dibuat.

“Haiwan tersebut dihantar ke makmal Jabatan Veterinar untuk anaIisis (bed4h siasat),” katanya.

Beliau berkata, bertindak atas maklumat, svspek berjaya diberk4s di kawasan semak Jalan Tengah, Kampung Sungai Buaya Serendah di sini pada jam 10.50 pagi Rabu.

“Semakan mendapati svspek berusia 60 tahun itu mempunyai rek0d Iampau membabitkan kes jnayah.

“Svspek akan di rem4n pada Khamis di Mahk4mah Sesyen Kuala Kubu Bharu untuk sias4tan lanjvt dan kes disi4sat mengikut S3ksyen 377 dan S3ksyen 289 K4nun Kes3ksaan,” katanya.

Arsad berkata, pihaknya percaya dengan tert4ngkapnya svspek ini, pihak polis telah berjaya menyelesaikan kes itu serta sekaligus meningkatkan persepsi masyarakat terhadap Polis Diraja Malaysia.

“Kita juga dapat mengurangkan kegvsaran terhadap masyarakat setempat. Kita juga meminta orang ramai untuk menyaIurkan maklumat berkaitan jnayah dan dd.4h kepada pihak polis untuk t1ndakan selanjutnya,”.
Sebagai rekod jika sabit kesaIahan, svspek boleh dihvkum penj4ra selama tempoh sehingga 20 tahun, d3nda atau seb4t.

Bagi kesalahan melakukan kecvaian berkenaan dengan haiwan boleh dipenj4ra hingga tempoh enam bulan, d3nda hingga RM2,000 atau kedua-duanya sekali.

 

Sumber: Sinar Harian

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.