“Kelakar Kepala Otak Dia” – Nabil Bengang Kereta di ‘Blocked’, Tinggalkan Nota ‘Lu Fikir Sendiri’.

Nabil Ahmad menerusi akaun Instagram Nabilzira ada berkongsi dua pautan video awal malam tadi yang mencuri perhatian pengguna media sosial.

Kisahnya, hos MeleTop itu terpaksa membunyikan hon beberapa kali kerana ada sebuah kereta jenis Honda berwarna hitam yang parkir di belakang kenderaan yang dinaiki Nabil.

Menerusi rakaman yang diambil isterinya, Nabil dilihat ‘membebel’ sambil membunyikan hon, mengharapkan agar pemilik kereta itu segera mengalihkan kenderaannya.

“Kelakar kepala otak dia, aku nak balik ni,” antara rungutan dari Nabil.

 

View this post on Instagram

 

Kuang haja name nyer!!! Ingat kelakaaa ke!!! Lu pikir sendiri kepala otak hang!!!

A post shared by Nabilzira (@nabilzira) on

Bagaimanapun, selang beberapa ketika akaun tersebut berkongsi pula video pendek baru, merakamkan aksi Nabil yang sudahnya terpaksa menolak sendiri kenderaan tersebut.

“Boleh tolak, tapi kurang ajarlah kan?” kata Nabil sambil isterinya pula membayangkan suaminya terkena ‘prank’ kenalan sendiri.

“Patutlah tulis ‘kau fikirlah sendiri, I rasa you kena prank ni,” respon Zira.

 

View this post on Instagram

 

Owner x muncul. Cerita dia mmg tokono!!! Aku geram!!!

A post shared by Nabilzira (@nabilzira) on

Bagaimanapun, video yang ditonton hampir 400,000 kali setakat ini itu belum dipastikan sama ada dia betul-betul prank atau tidak disengajakan.

Sementara itu, menerusi ruangan komen, ada juga yang membayangkan Nabil sekeluarga telah kena ‘prank’ dan ada juga yang memuji Nabil yang tetap senyum dan cool meski dalam keadaan kusut.

mh

Foto: Instagram Nabilzira via MH

 

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf