” Kepoh.. Jaga Je La Laki Kau ” Yana Samsudin Di Kritik Gara-gara Bertanya Status Perkahwinan Rihana.

Berikutan dengan kekcohan pasal khabar angin Ratu Moscow 2015, Rihana Oksana Gorbanteko dicer4ikan talak 3, ramai netizen membanjiri ruangan komen di laman Instagramnya untuk bertanyakan kesahihan berita ini termasuklah Yana Samsudin.

Tapi tak pasal-pasal cerita pasal isu rumahtangga Rihana jadi ‘tenggelam’ bila  tengok Yana komen sebab…

Kami dengar khabar angin dah bercer4i 22 Julai, betul ke?

Mungkin tersilap tarikh, orang ramai mula mengecam kerana cuba nak dapatkan info dan ada yang melabelkan Yana Samsudin ni cuba nak ‘membawang’ dalam ruangan komen pos terakhir Rihana sempena ulangtahun kelahirannya yang ke 27, pada 10 Julai lepas.

Bukan itu sahaja, ada juga yang mengcam soalan yang diajukan kerana menggunakan istilah My Queen kepada Rihana. Bahkan ada juga yang cuba-cuba nak spill tea pada Yana Samsudin.

Haritu komen Fizo Mawar, dulu menyibuk soal Farid Kamil daripada DD – Netizen

 

Bukan itu sahaja ada juga yang komen menghntam Rihana dengan mengatakan bahawa dia masih belum seorang permaisuri yang sah kerana masih belum ditabalkan.

Ini kerana kenyataannya dalam caption posting tersebut ada menjelaskan bahawa anaknya bakal mewarisi kedudukan ayahandanya.Sultan Muhammad V.

Alahai netizennnn…

Seharusnya tahu tentang paraturan-peraturan istana negeri masing-masing – Netizen

Apapun isu mengenai sijil pencer4ian talak 3 itu masih belum tahu lagi kesahihannya. Sama-sama lah kita tunggu kenyataan rasmi sendiri.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Lobakmerah

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf