“Kesiannya Tengok Baem Menangis ..”- Detik Perpisahan Datin Shahida & Anak Untuk Berangkat Tunai Haji .

Telah sedia maklum isteri Jutawan Kosmetik Dato Aliff Syukri , Datin Seri Nur Shahida Mohd Rashid telah selamat berangkat ke Tanah Suci Makkah untuk menunaikan ibadah Haji semalam.

Datin Shahida yang kini mengandung 6 bulan pergi menunaikan haji bersama Bonda Rozita Ibrahim selama 20 hari.

Melalui Perkongsian video di Instagram Dato Aliff , sewaktu menghantar isterinya di KLIA mengundang sebak ramai ketika Baem anak ketiganya memeluk erat Datin Shahida

 

 

View this post on Instagram

 

. . sila komen d bawah👇🏻👇🏻hari ni wife abg @shahidadherbs telah pergi menunaikan haji bersama dengan mak abg @bondarozitaibrahim dan juga keluarga abang.. abang nak gi sebnarya… tpi abang sahaja yang tertinggal😥😥mungkin sebab masih belum ada rezeki doakan abang ya semoga abang ada rezeki menunaikan haji lagi.. doakan abg ya smua followes abg🙏🏻🙏🏻 . . Kepada korang yang ingin menonton .. kehidupan Abang satu family.. jangan lupa saya subcride YouTube ang tvTelajak laris abang selalu upload video yang terbaru dan lebih panjangw dan menyeronokkan dan kepada anda yang saya sucbribe YouTube tv Telajak laris anda bakal mendapat hadiah berupa iPhone dan duit setiap bualann dah Subcride ke belum?? . .

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

 

Rata-rata pengikutnya sebak melihat detik perpisahan Datin Shahida dan turut mendoakan agar urusannya dipermudahkan dan selamat.

Datin Shahida meninggalkan empat orang anaknya serta seorang anak angkatnya bersama Aliff untuk menunaikan ibadah tersebut.

sumber : IG Aliff Syukri