(Video) “Dah la tak pakai seluar”- Tul4r 3 Wanita Kena K4cau Dgn Lelaki Ini Sampai P4njat Meja

Lawak & Seram Tempatan Viral

Gang.guan s.eksual adalah merupakan suatu t.ragedi atau pengalaman h.itam bagi seorang wanita.

K.esan dan i.mpak daripada kej.adian gang.guan ini boleh menyebabkan wanita berada dalam tahap kem.urungan dan boleh menjadi perasaan tidak menentu jika tidak dib.antu dan diberi s.okongan e.mosi yang positif kepada m.angsa.

Adalah menjadi tanggungjawab kepada setiap individu wanita untuk menjaga kes.elamatan m.aruah keh.ormatan diri daripada diga.nggu oleh lelaki yang tidak r.asional.

Sebagai wanita, anda perlu memiliki inf.ormasi dan kemahiran bagi menc.egah dan membuat t.indakan susulan apabila telah digang.gu lelaki sek.sual.

Kemahiran seperti pertah.anan diri dan self e.steem yang tinggi perlu dimiliki oleh seorang wanita agar diri tidak diperalatkan.

Tiga Gadis Panjat Meja

Rakaman CCTV seorang lelaki tidak memakai seluar memasuki sebuah kedai telefon bimbit dan mengganggu pekerja wanita di dalam premis tersebut.

Kej.adian tersebut dikatakan berlaku di sebuah kedai telefon bimbit berhampiran Pantai Timor Shopping Center (Pintu Pong), Kota Bharu Kelantan pada petang tadi. Tiada m.aklumat lanjut diperolehi berhubung dengan keja.dian.

Reaksi Orang Ramai

Maso ni gk tibo2 akn pndai panjat meja kaunter.. Skil2 l.ompat pagar sekolah dlu diad.aptasi dgn baik.. Tahniah cpt brtindak.. Risau kena s.enjata tumpul”m yg dibwa.. Bhaya nnti.

Akak2 tu nak t.akut buat ape. Ade 3 org. Lg senang. Ramai2 t.umbuk je a.ngry blrd dia. Biar dia s.enak.

Mesti s.akit t.ulang k.ering baju kuning tu kena bingkai meja ape pun alhamdulillah dapat sela.matkan diri.. mungkin p.esakit ji.wa kut.

Ni p.adah dia bila minum lebih kopi songkok.. sampai ke kedai topup dia punya spinnnn… Hahaha.. kepala penuh air dh tu.

Sumber: Facebook Info Roadblock JPJ/POLIS, OM

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.