(Video) Cu4k Nampak L1di Panjang Lepas ‘Ben4m’ Kepala ‘Member’ Dalam Kek, Berd4rahlah Juga

Luar Negara Viral

Apabila tiba hari jadi mahupun apa-apa sambutan, ‘pr4nk’ yang memben4mkan muka seseorang itu ke dalam kek sudah menjadi perkara biasa yang dik0ngsikan di media sosial.

Sungguh pun us1kan itu kadang-kala memanglah menghiburkan, namun perlu diingat bahawa setiap pr4nk yang dikenakan boleh bertukar trag3di.

Dalam satu video TikTok yang dik0ngsikan menerusi akaun TikTok ini, pr4nk memben4mkan muka ke dalam kek hampir-hampir sahaja bertukar trag3di apabila muka lelaki yang terkena pr4nk itu nyar1s tertvsuk dengan l1di yang terdapat di dalam kek tersebut.

Mujur l1di tersebut tidak mengenai muka lelaki itu. Rakannya yang memben4mkan muka lelaki itu kelihatan terkejvt selepas terlihat l1di yang dipeg4ng lelaki tersebut.

https://www.tiktok.com/@jorgesonrics/video/6930750074532220166?referer_url=https%3A%2F%2Fsiakapkeli.my%2F&referer_video_id=6930750074532220166&is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

Manakan tidak, sekiranya terjadi apa-apa, pastinya dia akan menyesali perbuatannya itu. Tidak dapat dipastikan ‘kejadian’ tersebut sama ada sudah dirancang atau tidak, namun ianya dapat memberikan peringatan kepada kita supaya tidak mengamalkan perbuatan sedemikian kerana mendatangkan b4haya.

Tak pernah buat macam tu sebab baz1r je..

Ntizen juga mengakui ‘ser1au’ dengan kejadian tersebut malah merasakan budaya pr4nk sebegitu wajar menjadi pengajaran. Bukan sahaja berlaku pembaz1ran malahan melibatkan r1siko keced3raan pada wajah atau mata seseorang.

[VIDEO] Benam Kepala Kawan Masuk Dalam Kek, Cuak Angkat Muka Ada Lidi Panjang 3[VIDEO] Benam Kepala Kawan Masuk Dalam Kek, Cuak Angkat Muka Ada Lidi Panjang 4[VIDEO] Benam Kepala Kawan Masuk Dalam Kek, Cuak Angkat Muka Ada Lidi Panjang 5

 

Sumber: @jorgesonrics, Siakap Keli, Kisah Dunia

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.