Berumur 53 Tahun & Masih Bujang , 7 ex Girlfriend Yang Pernah Menjalinkan Cinta Dengan Salman Khan

Jika di Malaysia kita ada jejaka kacak,  Datuk Hans Isaac yang masih bujang dan ‘hot’ walaupun usia sudah meninggi, tapi di India aktor tampan Bollywood, Salman Khan yang sering menjadi sebutan. Sebagai seorang artis, Salman Khan boleh dikatakan sangat berjaya dan memiliki wajah yang tampan. Namun kisah asmaranya yang kerap disoroti oleh media, tak ada khabar bahwa Salman Khan akan bernikah, padahal usianya kini sudah memasuki 53 tahun.

Pernah di dalam satu wawancara, Salman Khan menjawab persoalan mengapa dirinya tetap sendiri dan tidak memutuskan untuk menikah. Dia mengaku bahawa dirinya tidak sanggup untuk melangsungkan acara pernikahan.”Pernikahan merupakan hal yang sangat besar.

Anda akan menghabiskan banyak lakh (100 ribu rupee) demi lakh dan crores (100 lakh) untuk menikahi seseorang. Saya tidak mampu), ujar Salman Khan menerusi freepressjournal.in.Seperti tak logik, takkan seorang artis terkenal bernama Salman Khan yang memiliki aset dan harta yang banyak tak mampu mengadakan acara pernikahan.

Belum berkahwin bukan beramakna dirinya tidak menjalin hubungan dekat dengan wanita, diketahui bahwa Salman Khan pernah dikabarkan ada skandal cinta dengan beberapa selebriti terkenal. Nak tahu siapa mereka yang pernah menjalin hubungan dengan Salman Khan?

1. Sangeeta Bijlani

Sangeeta Bijlani sempat dikhabarkan rapat dengan Salman Khan pada tahun 1988. Kabarnya pula Sangeeta Bijlani menjadi wanita yang pertama yang berjaya menambat hatinya. Ketika itu Sangeeta yang 5 tahun lebih tua dari Salman Khan masih berusia 23 tahun. Hubungan keduanya begitu serius, bahkan mereka memutuskan untuk bernikah.

Bahkan undangan pernikahan sudah dicetak. Namun sedihnya, rancangan tersebut gagal. Rumor yang beredar, Sangeeta Bijlani tinggalkan Salman Khan lantaran dia mensyaki kekasihnya main kayu tiga. Kala itu nama Somy Ali menjadi penyebab kandasnya hubungan mereka berdua.

2. Somy Ali

Rumor yang beredar nampaknya benar, Salman Khan kemudian menjalin hubungan dengan Somy Ali selama 6 tahun. Aktres berasal dari Pakistan tersebut masih berusia 19 tahun ketika menjalin hubungan dengan Salman Khan. Skandal cinta Salman Khan hanya tinggal cerita bersama Somy Ali.

Kala itu Somy Ali memutuskan tinggalkan Salman Khan ke Amerika Syarikat. Khabarnya Somy Ali memilih untuk memutuskan hubungannya dengan Salman Khan, lantaran dia tak tahan dengan sikap kekasihnya yang sangat posesif.

3. Aishwarya Rai

Pada tahun 2000, khabar akrabnya Aishwarya Raidengan Salman Khan ramai diperkatakan. Namun, hubungan pasangan ini terkandas dan tidak bertahan lama kerana Aishwarya Rai sangat tidak dapat tahan dengan sikap kasar Salman Khan.

4. Katrina Kaif

Rumor skandal cinta Katrina Kaif dan Salman Khan tercetus pada tahun 2003 lalu. Keduanya diketahui saling jatuh cinta ketika membintangi sebuah filem. Pasangan ini memiliki chemistry yang kuat dan akhirnya memutuskan untuk bercinta. Namun pada tahun 2011 , mereka dikhabarkan tidak bersama sebagai sepasang kekasih.

5. Iulia Vantur

Iulia Vantur juga pernah ada hubungan istimewa dengan Salman Khan. Pasangan ini pertama kali bertemu di Romania. Iulia Vantur merupakan seorang model dan hos TV di Romania. Khabar mengenai hubungan rapat mereka berdua nampaknya disedari ramai orang, bahkan keduanya dikhabarkan telah bertunang. Namun tak ada pengesahan secara rasmi dari keduanya mengenai hal itu, termasuk hubungannya.

6. Mahek Chahal

Salman Khan juga pernah rapat dengan Mahek Chahal. Hal ini adalah karena Salman terlihat lebih menyukai Mahek pada pertandingan ‘Big Boss’ dibandingkan dengan peserta lain. Walaupun terlihat ada peserta lain yang lebih menarik perhatian.

7. Claudia

Claudia juga masuk dalam senarai wanita yang pernah menjalin hubungan istimewa dengan Salman Khan. Hal ini disedari selepas Salman Khan menghabiskan waktu bersama wanita warga asing tersebut, mereka juga pernah menghadiri sebuah pesta bersama. Belum diketahui alasan kandasnya hubungan mereka.

Sumber : Hangat.com via mallocmedia

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf