(Video) “Minta ampun & d0a dari keluarga,”- Anak Bujang Minta Restv Keluarga Nak Hadapi SPM

Sudah menjadi lumr4h jika seseorang itu mahu menghadapi sesuatu yang menc4bar dan sus4h, pasti d0a dan r3stu ibu bapa menjadi perkara pert4ma harus diminta.

Hal ini dapat dilihat menerusi perk0ngsian di Instagram pelakon, Memey Suhaiza memap4rkan mereka sekeluarga melu4ngkan masa bersama untuk an4k sul0ng Norman Hakim bersama bek4s isteri Abby Abadi iaitu Danish Hakim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by wifeyNH (@memeysuhaiza)

Menerusi p0sting tersebut, mereka sekeluarga mend0akan agar urusan rem4ja berusia 18 tahun itu dipermudahkan sepanjang temp0h peperiksaan Sijil Tinggi Malaysia (SPM) yang akan bermula minggu hadapan.

“Sem0ga dipermudahkan segala urusan mu an4k. Kami tahu abang dah us4ha sebaik mungkin. Sem0ga diter4ngi h4ti untuk jaw4b seg4lanya dengan mud4h dan ten4ng.

“D0a mama, abah, mummy dan papa akan selalu mengirlngmu an4k. Buat yang terb4ik. We l0ve you,” lu4h Memey di ruangan kapsyen.

Menjeng4h ke ru4ngan k0men, rata-rata warg4net turut memberi kata-kata sem4ngat buat Danish selain ‘cembvru’ melihat ke4kraban hubvngan mereka sekeluarga.

Seron0knya teng0k keluarga macam ini

Moga Allah permud4hkan seg4lanya

Untung Danish dapat d0a2 must4jab

Semua bah4gia & cerla sentiasa

Alhamdulillah, hubvngan terj4ga. Bila kelvarga bah4gia, anak-anak pun ceria. Tak ‘str3ss’ nak mengh4dapi pep3riksan bes4r. Moga segalanya dipermudahkan. Amin!

 

Sumber: Instagram Memey Suhaiza, motifviral

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf