“Menitik wehh airmata..” Fizie Tak Sangka, Shuib & Shuk minta pilih jam ‘G-Shock Rupanya Hadiah Untuk Diri Sendiri.

Hiburan

 

Seronoknya apabila mempunyai sahabat yang sayang dengan kita dan setiap orang pasti memiliki sahabat bukan? Bagaimanapun, menerusi laman Instagram gelagat tiga sahabat selebriti terkenal menarik perhatian ramai

Tiga sahabat itu merupakan Shuk Sahar, Shuib Sepahtu dan Fizie dan mereka juga bergandingan sebagai penyampai radio Hot FM yang sering mencuit hati ramai.

Menerusi satu video, peminat mereka bertiga dapat menyaksikan persahabatan tiga penyampai radio Hot FM ini apabila Shuk dan Shuib memberikan kejutan buat Fizie sempena hari ulangtahun kelahirannya.

Fizie bagaimanapun menerusi Instagram turut mengucapkan terima kasih buat dua sahabatnya itu dan mengatakan matanya juga ‘berair’. Siapa saja tak terharu bila sahabat buat kejutan istimewa.

Video dikongsikan menerusi laman Hot FM pula, kelihatan moment mereka bertiga disebuah kedai jam G-Shock, Shuib dan Shuk serta Fizie memilih bersama-sama namun siapa sangka, akhirnya itu adalah hadiah buat Fizie. Beruntungnya!

 

View this post on Instagram

 

Sayangnya Shuib & Shuk dekat Fizie 😭❤️ @shuk_hotfm @shuk_hotfm @fizie_hotfm #gengpagihot

A post shared by Hot FM (@hotfm976) on

Bagaimanapun menjenguk kelaman Instagram milik Fizie, dia ada menceritakan kisah ketika diberikan kejutan oleh Shuib dan Shuk.

Beri hadiah jam G-Shock

 

 

View this post on Instagram

 

Lepas On Air dorang ajak aku gi makan…tiba-tiba singgah kedai jam…disuruhnya aku pilih jam..seriously aku memang xpandai nk pilih-pilih barang ni..kalau pergi shopping pun @fatin_syarmimi yg pilih..sebab dari kecil aku diajar jangan memilih…bedal je apa yang ada.. . Jadi bila @shuibsepahtu dengan @shuk_hotfm mintak tolong aku pilih jadi aku pun pilihlah dengan beberapa pilihan jam yang ada..mati-mati aku ingat @shuibsepahtu yang nk pakai jam ni… . Rupa-rupanya…naaahhhh….kejutann!!! . Lansung tak terlintas dalam fikiran aku ni yang dorang nak buat kejutan hari ni..sebab riak wajah sorang-sorang aku xleh nak baca…sebab aku kenal sesangat dorang ni..hahaha . Hari ni korang berjaya menitiskan air mata aku dengan kejutan ini gaizzzz…alahai sweet!! . Terima kasih Allah kerana hadirkan insan insan yang baik disekeliling hambamu yang selalu berbuat dosa ini. . Thanks sahabat sahabatku @shuibsepahtu @shuk_hotfm untuk kejutan ni…aku sayang sahabat sahabat aku ni!!! thanks #gengpagihot . . Thanks jugak kepada anda yang sudi mendoakan saya…sejak malam birthday sampai ke hari ini banyak ucapan dan ig story yang saya terima..thanks gaiz..maaf tak menang tangan nak reply satu satu..terima kasih semua kerana mewarnai hidup saya..love uolss gaizz!! . #kejutan #dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung #gengpagihot #brotherhood

A post shared by fizie_hotfm (@fizie_hotfm) on

 

Ujarnya, lepas on air dia diajak dua sahabatnya itu makan dan tiba-tiba singgah di kedai jam dan dia disuruh untuk memilih. Oleh kerana, menyangka jam itu kepunyaan Shuib membuatkan dia terkejut rupanya dia telah memilih hadiah buatnya sendiri.

Diruangan komen, rata-rata memberikan pujian buat tiga sahabat mereka selain video berkenaan juga meraih ribuan tontonan.

“Alhamdulillah dapat kawan baik…”

Screenshot_136

Screenshot_137

“Seronokla dapat hadiah… bagusnya korang”

Screenshot_138

Screenshot_139

Sumber: Hot FM, Fizie

Sumber :  HCL