“Mohon Pakcik Baju Biru Muncul Diri, Dia Saksi Kejadian” Pemuda Meninggal Di Pukul Dalam Perselisihan Faham.

KUALA LUMPUR: Seorang lelaki meni1nggal dunia dipercayai akibat bergelut dengan seorang lagi lelaki ekoran perselisihan faham di antara mereka selepas terlibat dengan ke3malangan pada petang Sabtu.

Menurut Ketua Polis Daerah Kajang, Asisten Komisioner Ahmad Dzaffir Mohd Yussof kejadian berlaku pada kira kira jam 3.40 petang selepas pihaknya menerima maklumat dari Hospital Nilai mengenai seorang lelaki yang telah meni1nggal dunia.

Siasatan polis mendapati punca kem@atian mangsa berpunca daripada i1nsiden perselisihan faham semasa ke3malangan di Kilometer 239 Lebuhraya Kuala Lumpur – Seremban (PLUS) berhampiran susur Bandar Baru Bangi.

PerseIisihan  faham antara dua lelaki kerana kemaIangan keciI di Kilometer 239 Lebuhraya Utara Selatan dekat Kajang berakhir dengan kejadian apabila seorang daripadanya mavt.

Difahamkan, kereta mangs4 yang berusia 29 tahun terbabit dalam kemaIangan dengan seorang lelaki berusia 40 tahun yang memandu sebuah kenderaan pelbagai guna (MPV).

Kejadian pada 1.40 tengah hari itu menyebabkan berlaku perseIisihan faham antara mangs4 dan lelaki berkenaan sebelum berlaku pergeIutan antara mereka.

MOHON SHARE FROM FB

Sesiapa yg ternampak kemaIangan ni kat exit southville , lebih kurang 2pm tadi..

boleh contact-01110370214 ( fizie).

Lelaki melayu tu meninggaI dunia kena pukuI dgn lelaki di dalam gambar .

Sebab sebab dipukuI hanya kerana terIanggar kereta lelaki di dalam gambar..

keluarga arwwah ingin mencari saksi kejadian..

mohon bantuan semua

Video kejadian

 

 

Ahmad Dzaffir berkata, susulan kejadian itu, pihaknya menahan seorang lelaki berusia 40 tahun dan isterinya berusia lingkungan 30-an bagi membantu sia4ttan.

“Sias4tan lanjut berhubung kejadian masih dijalankan bagi mengenal pasti punca kejadian dan kem4tian, kes disi4sat mengikut Seksyen 302 Kanun Kesksaan.

“Orang ramai yang mempunyai maklumat berhubung kejadian itu boleh menghubungi balai polis terdekat atau berhubung terus dengan Pegawai Penyi4sat Asisten Superintendan Siti Sarah Aisyah Saad di talian 016-406 4202,” katanya.

p/s: Apa telah terjadi kepada masyarakat kita pada hari ini? Semoga pelaku dikenakan hvkuman yang setimpal

Apa kata anda? Kongsikan bersama kami

Sumber : Harian Metro

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf