Photoshoot Kelahiran Anak Artis & Selebriti Malaysia Yang Serius Comel Dan Mencuit Hati

Sudah menjadi trend di zaman sekarang apabila ramai ibu bapa yang baru sahaja menimang cahaya mata akan merakam gambar ‘Newborn’ bayi mereka untuk dijadikan kenangan.

Para selebriti juga tidak melapaskan peluang untuk merakam dan berkongsi gambar newborn bayi mereka untuk tatapan peminat di media sosial.Pelbagai tema unik dan menarik dipilih bagi memberikan visual dan memori indah untuk dikenang nanti.
Jadi jom kita selongkar, photoshoot newborn baby para artis dan selebriti Malaysia

Sumayyah 

Anak kedua Puteri Sarah + Shamsul Yusof

Baru-baru ini, Puteri Sarah telah memuat naik sekeping foto ‘photoshoot’ Sumayyah yang menjadi tumpuan netizen.


@lilnborn

 Eshaal

Anak Stacy + Akim Ahmad
Aksi Eshaal, anak kepada pasangan Akim Ahmad & Ummu Shaikhah Stacy Anam ketika sesi newborn photoshoot. Untuk makluman anda, Eshaal dilahirkan pada 17 Februari 2017 lalu.

Eissa Elzander Wong
Gambar-gambar official ‘newborn photoshoot’ untuk Eissa Elzander Wong, anak kedua kepada pelakon dan pengacara Yasmin Hani yang dilahirkan pada 27 Disember tahun lalu. 


Anas Ashraf
Aksi ‘newborn photoshoot’ Anas Muslim, anak Ashraf Muslim dan Noor Dayana Lokman yang lahir pada 10 Disember lalu.

Ungku Arsalan Haq
Pasangan Selebriti Jihan Muse dan Ungku Hariz nampaknya tidak ketinggalan mengabdikan gambar bersama cahaya mata mereka, Ungku Arsalan Haq dalam ‘Newborn Photoshoot’.

Nur Aminah Mishall
Fad Bocey tidak ketinggalan untuk mengabadikan gambar kenangan anak bongsunya, Nur Aminah Mishall untuk sesi ‘newborn photoshoot’ bertemakan Hanging Bed Tent Princess House dan Tree Of Life.
Ketika penggambaran dilakukan, Nur Aminah Mishall baru berusia 40 hari dan tempoh 3 jam diambil untuk mendapatkan hasil yang terbaik.
Ayden Zeeyad

“Newborn shooting” ini dijalankan, baby Aidil Zafuan dan Zarema Zainal baru sahaja berusia 5 hari.

Nur Amna Quxandra 
Anak keeempat Lan Solo

Seperti para selebriti yang lain, penyanyi Lan Solo juga tidak ketinggalan mengabdikan anak keempatnya, Nur Amna Quxandra yang lahir sekitar bulan Februari lalu dalam ‘newborn photoshoot’.

Mohamad Ayden Adrean
Anak Sulung Aliff Aziz + Bella Astillah

Gambar-gambar official ‘newborn photoshoot’ untuk Mohamad Ayden Adrean, anak sulung kepada Aliff Aziz dan Bella Astillah yang dilahirkan pada 8 Julai lalu.

Nada Soffea
Anak Ajak Shiro

Sekitar photoshoot newborn baby Ajak Shiro yang diberi nama Nada Soffea yang lahir pada 25 Mac lalu iaitu sama tarikh lahir dengan dua abangnya Mohd Jad Thaqif dan Mohd Had Thaqif.

 

Nefa Naura

Baru-baru ini, pelakon Datin Anne Ngasri tidak ketinggalan untuk mengabadikan gambar kenangan anak bongsunya, Nefa Naura untuk sesi ‘newborn photoshoot’.

 

Muhammad Dikhriz Hakim.
Anak Norman Hakim + Memey Suhaiza
Lagi gambar photoshoot newborn baby Norman Hakim dan Memey Suhaiza yang bernama Muhammad Dikhriz Hakim.  Tema bagi photoshoot baby Norman dan Memey ialah bertemakan Cowboy dan Boxing
Difahamkan ketika sesi fotografi itu, bayi tersebut baru sahaja berusia 6 hari.

Alololo comelnya…Bila lah boleh dapat photoshoot macam ni ye

Kredit : The Photolicious / Camora Arts

Via : Selongkar10 via mediaohsem

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf