“Bapa n4fi ini anaknya”- Ada Kesan P4rut, Lvka Di Muka, Polis & Penduduk Cari W4ris Kanak-Kanak Ini

Keluarga Semasa Tempatan

Menerusi laman Komuniti Sri Kembangan, Balakong,Taming Jaya, Alam Damai, Cheras Jaya, seorang individu mencari penjaga kepada seorang kanak-kanak lelaki berumur dalam linkungan 2-3 tahun. Kanak-kanak itu turut ditemui dalam keadaan terb4ring di kawasan loji Taman Juara Jaya, Kajang Selangor.

Ditemui dalam keadaan berp4rut

 

Ketika dijumpai kanak-kanak tersebut dijumpai dalam berpakaian lengkap putih dan tidak memakai selipar. Kini, kanak-kanak lelaki tersebut telah dihantar ke Hospital Kajang dan masih ditempatkan di Bahagian Kec3masan untuk raw3tan lanjut.

Buat masa ini, tiada sebarang butiran maklumat kanak-kanak lelaki berkenaan diperolehi.

Image may contain: one or more people

Orang ramai yang mempunyai maklumat boleh berhubung dengan Pegawai Penyiasat Jen3yah, Inspektor Mohd Faeez bin Norzah di talian 013-2773407 atau mana-mana Balai Polis berdekatan.

Dua kali dihantar ke balai polis?

Dalam pada itu, seorang pengguna Facebook mend4kwa anak ini sudah dua kali dihantar ke balai polis dan tiada waris yang menuntut. Tambahan, menurutnya lagi kanak-kanak ini mungkin tiada rekod kelahiran namun masih tiada kepastian. Orang ramai turut sedih melihat nasib kanak-kanak ini yang dilihat seperti did3ra kerana p4rut di mukanya.

Mungkin did3ra

Mungkin dibvang keluarga

Terkini mengenai adik ini!

Hari ke 3.
Tarikh: 25/9/2020
Masa: 1502hrs

Ibubapa anak ini hampir di kenal pasti oleh jiran2 terdekat. Keluarga ini bermasaalah & sering berpindah rumah.
Bapa anak ini men4fikan anak kecil ini anaknya sendiri dalam satu panggilan telefon. Malah bapa ini meyatakan beliau di seremban.

Ibu kepada anak ini di katakan tinggal di puchong & kami warga taman juara jaya masih berusaha mengesan ibu kepada anak ini.

Namun segala catatan di atas hanya gambaran kehidupan yang di lalui anak ini. Warga kami mengharapkan pihak polis dapat mengesan ibubapa anak ini.

 

Sumber : Anuar Husin, Ohbulan

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.