Ratu pesan jangan nak tengok2 OOTD dia yang sentiasa lain daripada yang lain..

Hiburan Viral

Penyanyi dan usahawan kosmetik Safiey Ilias berkongsi keadaan terkini beliau lagi.

Biarpun dikec4m hebat dan berdepan dengan ganggvan bip0lar serta depr3si, Safiey tetap meneruskan apa yang ingin beliau lakukan buat dirinya sendiri.

Finally manakala rambut ratu dh lawa & wangi balik!

Yg dok tanya ratu dkt mana buat extension + warna + semua2 lah pasal rambut , ratu dh 3-4 tahun buat dkt sini aj_sense_hair_saloon . Kawan2 ratu pun semua pakat buat dkt sini sbb hasil cun melecun . Manakala jgn feeling sgt salon mahal tp hujung2 rambut ko sangkak .

Tak sabarnya nk dating yeay tiber . Manakala ratu balik rumah dan tidur  .

Korg jangan nk tengok2 OOTD ratu yg sentiasa lain drpd yg lain . Manakala kang bijik mata ko keluar ketumbit tau .

VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RATU SEMESTA ALAM (@safieyillias94)

KOMEN NETIZEN:

Sumber: KL Menjerit, Instagram Safiey Illyas

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.