“Letak hantaran RM20,000 pun berbaIoi..”- Aksi G4gah Wanita Ini Buat Ramai KAGUM

Tempatan

PETALING JAYA – Aksi g4gah seorang remaja perempuan meng4ngkat tandan keIapa saw1t di sebuah kebun mendapat pujian net1zen kerana pekerjaan itu kebiasaannya di m0nopoli kaum lelaki.

Menerusi perk0ngsian seorang pengguna laman sosial Facebook yang kenali sebagai Shahrul Ann berkata, aksi remaja itu dir4kam di sebuah ladang kepala saw1t dipercayai di Negeri Sembilan.

“Ok yang ni reaI, gadis made in Malaysia, orang Negeri Sembilan.

“Semoga Allah permvdahkan urusan adik dalam mencari rezeki yang berkat,” tulisnya semalam.

Dalam klip video berdurasi satu minit 11 saat itu memaparkan aksi remaja tersebut sedang meng4ngkat t4ndan keIapa saw1t menggunakan sebatang b3si sebelum membawanya ke atas bukit.

Turut kelihatan seorang lelaki yang dipercayai saudara remaja terbabit.

Rata-rata net1zen memuji aksi remaja wanita terbabit yang tidak memilih kerja dan sanggup menceburi kerjaya Iasak yang kebiasaanya dipeIopori kaum lelaki.

“Terbaik lah dik, saya pun tak mampu nak buat macam awak, 1,000 dalam satu. Bervntung siapa yang dapat jadikan dia isteri,” kata Umi Aidaa.

Pada masa sama, net1zen turut mengatakan remaja ini layak menerima hant4ran tinggi jika dia masih belum berkahwin.

“Yang ni, kalau letak hantaran RM20,000 berbaIoi, pandai seba serbi,” tulis Fahmi Manjung di ruangan komen.

 

Sumber: K! ONLINE, Youtube

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.