“Saya Terpaksa Hadapi Pelbagai Jenis Kejahatan, Tipu & Hasad Dengki”- Rihanna Terharu Terima Sokongan Rakyat Malaysia

Dari perkahwinan hingga ke pencera1an kita semua ternanti-nanti pengesahan dari ‘khabar angin’ yang sering mel4nda pasangan ini.

Macam yang korang semua tahu, baru-baru ini, peguam Sultan Kelantan, Koh Tien Hua telah pun mengesahkan yang baginda dan Rihana Oksana telah pun sah bercera1 talak tiga.

Ekoran dari pengesahan ini, hari ini Rihana telah memuatnaik gambar di Instagram dengan kapsyen memuji tindakan rakyat Malaysia yang memberikan sokongan yang tak berbelah bagi kepada dirinya walaupun dia wanita dari negara asing.

Saya sedang menulis dan saya tidak dapat menahan air mata dari mengalir…dan saya rasa tidak perlu untuk menahannya, kerana ia adalah tangisan kegembiraan dan kesyukuran! Saya masih tidak percaya yang saya menerima bergitu banyak mesej yang baik daripada anda semua.

Daripada seluruh pelusuk dunia! Dan sudah tentu saya mahu beritahu kepada semua rakyat Malaysia: anda semua berjiwa besar, kerana menerima dan menyokong saya – seorang wanita dari negara asing dan membesar dengan budaya berbeza. Saya sangat bangga darah Malaysia mengalir dalam anak saya dan saya akan lakukan apa sahaja untuk dia membesar selayaknya dengan kasih anda semua.

Dalam hidup saya, saya terpaksa menghadapi pelbagai jenis kejahatan, tipu daya dan hasad dengki. Tetapi anda meyakinkan saya bahawa masih ada kebaikan di dunia ini. Kalaulah saya berpeluang, saya mahu memeluk anda semua dengan kegembiraan . Sokongan dan dorongan anda semua amat berharga bagi saya. Mesej masuk tidak henti-henti, saya akan terus berkongsi kisah hidup saya dengan ikhlas dan jujur.

Semoga Allah memberkati anda semua, kawan-kawanku!

P.S. Hari ini genap 2 bulan umur Leon. Terus membesar dan bahagia si cilik duniaku.

 

 

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf