“Matilanakkk..”- Suami Tengah Ser0nok Kara0ke, Sekali Member ‘Pedajal’ Video Call Ister Dia

Dalam membina hubungan suami isteri, banyak perkara perlu diteliti supaya sentiasa seimbang, mewujudkan t.oleransi dan berpegang kepada tanggung­jawab.

Namun, sejak kebelakangan ini, banyak k.es kec.urangan rumah tangga berlaku. Ada yang mendapat perhatian media, tidak kurang juga yang sekadar berlaku dalam kalangan keluarga mahupun teman.

Walau apapun s.ituasinya, kisah kec.urangan pasangan bukanlah i.su enteng. Justeru ramai pasangan jadi b.ingung, hilang p.unca dan tert.ekan. Tambahan di mata keluarga, mereka selalu nampak serasi, jarang bert.elingkah mahupun berselisih faham.

Seperti yang ingin disampaikan pada satu rakaman yang disediakan di ruangan bawah, di awal video boleh dilihat seorang individu sedang seronok menari dengan penyanyi di rumah orang kahwin.

Walaubagaimanapun, boleh dilihat salah seorang dipercayai rakan sedang merakam sambil membuat panggilan video call kepada isteri kepada lelaki yang sedang menari.

Member Rakam Siap Video Call

Reaksi Orang Ramai

Hahahaha kawan pun x leh pakai. P.unca gado besar ni . Nasib ko lah.. haha.

Ni namanye kawan yg t.ikam belakang.. Org ni xblh buat kawan ni.. Lawan boleh jadi.

Bertuah punya kawan..penaya sguh la..siap siap la nu.

 

Sumber: OM, Facebook

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf