Tabahnya Isteri Arwah, Masih Mampu Tersenyum Biarpun Pahit.

Telah 3 hari pemergian Abam yang bukan hanya di rasai ahli keluarga dan sahabat handai , malah seluruh Malaysia terasa kehilangan seorang pelawak berjiwa mulia ini.

Walau 3 hari berlalu di lihat keakraban kumpulan Bocey Achey dan Fad masih dilihat berada di rumah Abam dan menziarahi pusara rakan baiknya itu.

Terbaru dari laman IG Shahrol Shiro berkongsi beberapa keping gambar isteri abam, Achey dan Ali  Puteh dan keluarga yang lain telah mampu mengukirkan senyuman biarpun sukar.

 

 

View this post on Instagram

 

Hidup bukan tentang siapa yg terbaik tapi tentang siapa yang mau berbuat baik..Kita baik ramai yang sayang..Terima kasih kerana mengajar kami sesuatu yang sangat bernilai dalam kehidupan ini..😔 Salam takziah buat semua ahli keluarga.. @acheykintangkintung dan @fadbocey jangan patah semangat..Teruskan berkarya memberikan manfaat buat semua..Semoga roh Allahyarham @abam_bocik ditempatkan dikalangan golongan orang yg beriman.. Alfatihah بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـن ِ ٱلرَّحِيم ٱلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ ٱلْعَـلَمِين۞ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّ.حِيم۞ مَـلِكِ يَوْمِ ٱلدِّين۞إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ۞ ٱهْدِنَا ٱلصِّرَطَ ٱلْمُسْتَقِيمَ۞صِرَطَ ٱلَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ ۞ غَيْرِ ٱلْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ ٱلضَّاۤلِّينَ۞

A post shared by Shahrol Azizie Azmi (@shahrol_shiro) on

Moga di beri ketabahan pada keluarga arwah..

 

 

View this post on Instagram

 

Ddy jaga hamzah ye nak,anak ddy 4 org sekarang😊😘 #kitabaikramaisayang #syeduthmanhamzah

A post shared by FAD & SYAHEERA (@fadbocey) on

Susun-susun kerusi di keliling pusara Abam

Selepas seharian jen4zah Abam dik3bumikan, Achey telah datang kembali ke pusara Abam bersama anaknya, Tiara Zinnirah.

Telatah comel si cilik itu mengundang sedikit seb4k apabila dia bermain di sekitar kubvr Abam sambil disapa Achey dengan mengatakan bahawa tempat ini bakal menjadi tempat bermainnya kelak.

Kerap bertemu sebelum ini
Ketika itu, Tiara dilihat bermain dengan kerusi tempat duduk para hadirin yang menziarahi kvbur Abam.

Semasa hidup, hubungan mereka juga rapat dan kerap juga bertemu membawa anak masing-masing.

 

View this post on Instagram

 

Ibu bapa yang lupa letak anak kat mana 🤣🤣🤣 @abam_bocik @mrs_abam

A post shared by achey Bocey 013-6408967 (mngr) (@acheykintangkintung) on

 

Terdahulu, Abam dilaporkan men1nggal dunia pada pagi Isnin berpunca daripada d3mam yang berlarutan. Berita pemergiannya begitu mengg3mparkan industri seni sehingga ramai yang hadir memberikan penghormatan ter4khir buat pelawak tersebut.

Abam telah meninggalkan seorang isteri dan seorang anak yang baru berusia lima bulan. Semoga roh allahyarham ditempatkan dalam kalangan orang beriman. Al-Fatihah.

 

 

Sumber : Achey Bocey/shahrol shiro/fad bocey

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf