“Terubat Rasa Rindu ” – Ibu Kandung Buka IG, Update Perkembangan Qayyum.

Ramai yang menantikan berita tentang Qayyum Aliffshah, anak angkat kepada jutawan kosmetik, Dato Sri Aliff Syukri dan Datin Sri Shahida setelah viral ketika dipulangkan kepada ibu kandungnya minggu lepas. Adakah bahagia atau sebaliknya?

Ibu kandung Qayyum mengambil tindakan dengan membuka laman instagram khas untuk perkembangan anaknya untuk dikongsi bersama net1zen. Menurut ibunya, instagram tersebut dicipta khas untuk Qayyum Aliffshah hanya untuk berkongsi perkembangan Qayyum .Tiada niat untuk meraih populariti dari sesiapa.

 

Before shower routine..siapa yang cakap kena derra kalau duduk dengan mak kandung tu? See, terdera sangat saya dengan gelak tawa kat sini. Menerusi salah satu posting video yang dikongsikan ibunya di instagram dengan caption “Before shower routine..siapa yang cakap kena dera kalau duduk dengan mak kandung tu? See, terdera sangat saya dengan gelak tawa kat sini” caption tersebut telah mengundang pelbagai persepsi oleh netizen..

Ada yang berasa lega dengan perkembangan yang positif, dan yom kelihatan bahagia bersama ibu kandungnya. Namun ada juga yang tidak senang dengan caption tersebut seolah-olah menyindir pihak Dato Aliff dengan membandingkan kebahagiaan yang diberikan. Sumber:majalah pama.

 

Kredit: Menujukkebenaran / TalamKeladi

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf