(Video) Dah Makan Setengah Pinggan, Gadis Ini Baru Tersed4r SiIap Datang Majlis Orang

Tempatan Viral

Umum pasti mengetahui yang majlis keramaian termasuk kenduri kahwin sudah kembali dibenarkan di dalam negara.

Ekoran itu ramai yang dilihat sudah mula mengadakan majlis resepsi, majlis nikah dan sebagainya selepas ianya tertangguh beberapa bulan susulan pelaksaaan PKP.

Bercerita mengenai majlis perkahwinan, pernah kah anda tersiIap ‘masuk’ ke majlis kahwin orang lain dan hanya menyedari perkara tersebut selepas selesai menjamah makanan di sana?

Itu yang terjadi kepada seorang wanita ini yang tular ters4lah kerana menyangkakan majlis yang dikunjungi adalah majlis resepsi kawannya.

Kisah tersebut yang dikongsikan di Tiktok nyata menarik perhatian orang ramai sehingga berjaya meraih lebih 800 ribu tontonan.

“Macam mana boleh pergi s4lah wedding eh?”

https://www.tiktok.com/@mariaasren/video/6939061101774621953?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.buzzkini.com%2Ftrending%2F2021%2F03%2F15%2Fdah-makan-setengah-pinggan-gadis-ini-baru-tersedar-silap-datang-majlis-orang%2F&referer_video_id=6939061101774621953&is_copy_url=1&is_from_webapp=v2

Menerusi video yang dikongsikan @Mariaasren. Dia dan rakannya difahamkan telah hadir ke sebuah majlis yang disangkakan majlis seorang rakannya.

Sekali tengok bukan kawan

Namun dia hanya menyedari dia bersama rakan telah ters4lah majlis selepas menghampiri pelamin untuk mengambil gambar.

“Benda paling kelakar harini aku pergi s4lah kenduri orang, ingatkan kendvri member. Sebab member nak sangat gambar, aku pun dengan yakin nak pergi dekat pelamin. Sekali tengok, bukan member!”

Lebih melucukan, rakannya ketika itu sudahpun menjamah setengah pinggan.

“Part paling kelakar member dah makan setengah pinggan tapi s4lah wedding. Minta maaf tuan rumah, saya s4lah pergi, saya hulur duit dan pergi ke wedding lain. M4lunya Ya Allah,” katanya menerusi video itu lagi.

Video tersebut nyata menghiburkan orang ramai malah ada dikalangan mereka juga pernah menghadapi perkara sama.

 

Sumber: Tiktok

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.