Wany Hasrita edar kad kahwin? – “Setiap orang nak berkahwin, begitu juga saya”

Penyanyi, Wany Hasrita, 30, men4fikan dia sudah menged4rkan kad kahwin bagi melangsungkan majlis pern1kahan dengan jejaka pilihan hatinya dalam tempoh terdekat ini.

Wany berkata, dia akan berk0ngsi sekiranya tarikh rasmi pernikahannya jika sudah dipvtuskan kedua-dua belah pihak.

“Bukanlah dalam sebulan dua ini, selepas Aidilfitri pun tidak. Tiada istilah kad kahwin sudah died4rkan pun. Kalau nak cakap majlis perkahwinan saya sudah menghampiri pun bukan juga.

“Kalau saya kahwin saya akan beritahu kepada semua. Lagipun media juga antara yang menaikkan nama saya di dalam industri seni. Jadi, sudah tentu kita mahu berk0ngsi apa yang kita suka.

“Saya pun tak tahu kenapa orang asyik kata saya nak berkahwin, mungkin kapsyen saya di hantaran Instagram, berbaur ‘loving’. Ia disebabkan saya mencintai diri saya,” katanya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WH (@wanyhasrita)

Menurut Wany, dia semestinya sudah memikirkan soal perkahwinan, namun masih menanti waktu yang tepat.

“Semua orang yang belum berkahwin mahu ke arah itu. Tapi nak kata tahun ini, tak tahulah, kita tengok j0doh saya sampai bila. D0akan yang terbaik buat saya sebab setiap orang mahu kahwin dan begitu juga dengan saya,” katanya.

‘Nak kahwin, tapi bukan dalam masa terdekat’

Mengulas perancangan mahu berkahwin, Wany berkata, setiap insan pastinya memiliki impian ke arah itu, dirinya juga tidak terkecuali.

“Orang bvjang sudah tentu ada impian perkahwinan. Tetapi, kalau nak saya kata berkahwin tahun ini, tak tahulah.

“Tengok sahaja bila j0doh saya tiba. Saya m0hon doakan baik sebab setiap insan pasti nak kahwin, begitu juga saya,” katanya yang ditemui pada majlis pelancaran produk baharu White Fluffy oleh Janna Nick di DeWan1958 By Chef Wan, The Linc, di sini, semalam.

Wany dan Jamal akan kembali bekerjasama menerusi single duet, namun, enggan mendedahkan butiran secara terperinci. - Foto IG Wany Hasrita
Wany dan Jamal akan kembali bekerjasama menerusi singIe duet, namun, enggan mended4hkan butiran secara terperinci. – Foto IG Wany Hasrita

Dalam perkembangan lain, Wany akan mengeluarkan single duet bersama Datuk Jamal Abdillah.

Bagaimanapun, katanya, dia tidak boleh berk0ngsi secara terperinci.

“Saya ada projek dengan Jamal lagi. Lagu sudah siap, cuma video muzik belum buat lagi.

“Insya-Allah, singIe duet keluar, tahun ini. Selain itu, saya juga mengeluarkan singIe duet bersama Wani Syaz berjudul Sang Purnama.

“Bagi saya, single Sang Purnama agak pelik, ia seperti berentak tradisional dalam gabungan ‘fusion’.

“Kali pertama dengar, susah juga saya nak terima, tetapi apabila rent4knya boleh membuatkan pendengar mahu men4ri dan menjiwai lagu ini,” katanya yang sedang mempersiapkan diri sebagai h0s bagi penggambaran program B0rak Dulu Baru Buka untuk Ramadan.

Jari bentuk hati Wany Hasrita berbau nasi minyak?

GAMBAR jari Wany Hasrita yang men1mbulkan banyak tanda tanya dan mengundang ucapan tahn1ah daripada net1zen.

TIDAK pernah dibuat! Itulah yang terdet1k dalam apabila gambar jari menunjukkan s1mbol bentuk hati mini dihujani ratusan ucapan tahn1ah.

Namun, begitulah situasi yang berlaku kepada penyanyi manis Wany Hasrita baru-baru ini selepas memuat naik sekeping foto jarinya dengan bentuk hati mini dan menjadi bahan saIah tafs1r banyak pihak.

Rata-rata menyifatkan foto tersebut sebagai satu bayangan bahawa Wany akan mendirikan rumah tangga tidak lama lagi.

Kagum betul dengan ne1zen hari ini, gambar jari saja sudah boleh hidu bau nasi minyak.

Mungkin juga disebabkan kapsyen fotonya: “Selamanya, awak”

“Bau nasi minyak ni,” teka seorang pengikut Instagramnya.

“Bakal berkahwin, tahniah Wany,” komen netizen.

Alahai adakah bentuk hati mini itu ditujukan untuk si kekasih dan khabarnya akan mendirikan rumah tangga dalam tempoh terdekat? Banyak sungguh tanda tanya daripada foto tersebut.

 

Sumber: Harian Metro, K! Online

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf