” Will Miss You, Ainul, It has been an emotional journey “- Dr Amalina Terima Nota Dari Keluarga Ainul.

Hiburan

“Selamat pulang ke Malaysia, sila datang semula ke London. Saya akan merinduimu Ainul,” berikut merupakan bingkisan akhir Dr. Amalina Bakri buat insan kerdil yang dirawatnya sejak sebulan lalu, adik Ainul Mardhiah.

Melayangkan kata-kata tersebut di Instagram, Amalina turut mengutuskan doa dan harapan agar Ainul membesar sempurna seperti kanak-kanak lain.

“Ia perjalanan penuh emosi, ada naik dan turut tetapi Ainul dan kedua-dua ibu bapanya tetap kuat, mereka tak pernah berputus asa.

“Alhamdulillah, Ainul menunjukkan perkembangan memberangsangkan dan saya tak sabar melihat Ainul berlari-lari di taman permainan seperti kanak-kanak lain,” tambah Amalina lagi.

Ucapan Amalina turut disambut keluarga Ainul yang menghadiahkan Amalina sebatang pen dan sekeping kad ucapan.

“Terima kasih untuk segala pengorbanan, masa, tenaga dan wang ringgit dalam urusan rawatan Ainul Mardhiah di London.

“Kami sanagt menghargai setiap usaha dan jasa baik yang telah diberikan kepada kami sekeluarga.

“Semoga Allah sentiasa merahmati Dr. Amalina dan memberikan ganjaran syurgaNya di akhirat kelak. Terima kasih,” tulis kedua-dua ibu bapa Ainul, Nurul Erwani dan Ahmad Safiuddin.

 

Sementara itu, menerusi kemaskini akaun Instagram Erwani dan Safiuddin, mereka kini difahamkan dalam perjalanan pulang ke Malaysia.

“Allah, permudahkanlah perjalanan kami sampai ke Malaysia. Berikan kami sekeluarga kekuatan untuk menghadapi segalanya.

“Bye London. We will miss this adorable moments,” tulis Erwani.


Ainul sekeluarga diterbangkan ke London untuk menjalani pembedahan membuang ketumbuhan di mulut sejak sebulan lalu dan kisah penuh inspirasi ini menjadi perhatian ramai.

 

sumber : Astro gempak.