“Yes It Is True..” -Jawab Balas Bapa Rihanna Mengenai Status Perkahwinan Anaknya

Masih lagi hangat diperkatakan! Sejak awal minggu lalu berita perceraian wanita Rusia, Rihana Oksana atau juga dikenali sebagai Rihana Petra dan Sultan Muhammad V menjadi topik utama susur masa media sosial.

Netizen Wujudkan Akaun Peminat

Terbaru mengenai kontroversi ini, satu akaun khas peminat Rihana telah diwujudkan yang mana dalam ruangan komen itu terdapat beberapa komen yang bercakap mengenai bapanya yang dikenali sebagai Gorbatenko Oxana. Menerusi komen itu, netizen mendakwa bapanya tidak akan sesekali menipu kerana ianya merupakan integriti lelaki itu sebagai seorang doktor.

Bapa Sahkan Berita Perce3raian?

Menjengah kepada Instagram Gorbatenko pula, segelintir netizen terlebih dahulu membanjiri ruangan komen di posting terbaharu miliknya selain turut bertanyakan kesahihan berita perceraian Rihana dan Sultan Muhammad V. Agak mengejutkan yang mana, Gorbatenko menerusi nama akaun IGnya Gorbatenko.traumatolog telah membalas salah satu komen tersebut seolah-olah mengesahkan bahawa anak perempuannya telah berpi1sah dengan Sultan Muhammad V.

Namun begitu, tidak pasti akaun tersebut adalah p@alsu atau sebaliknya kerana menerusi carian kami mendapati akaun tersebut telah wujud sekitar November 2018 beserta status yang tertera dalam bahasa Rusia.

Rakan Dakwa Rihana Sudah Pulang Ke Rusia

Dalam perkembangan lain, menerusi Daily Mail Online, rakan kepada model itu yang dikenali sebagai Tatyana Andreeva turut mengesahkan bahawa wanita itu sudah berce3rai dengan Sultan Muhammad V. Menurut kenyataan Tatyana kepada akhbar Komsomolskaya Pravda, Rihana sudah kembali ke Rusia untuk menyertai pertandingan Ratu Cantik Rusia pada 26 Jun lalu dan turut menetap di Moscow.

“Dia menyertai pertandingan ini dan sudah pun berc3erai. Kini dia menetap di Moscow,”

Bagaimanapun, peguam kepada Rihana Oksana mendakwa wanita itu tidak menerima sebarang dokumen rasmi berhubung percer3aiannya. Jelas, Evgeny Tarlo, berita mengenai perc3eraian itu sekadar khabar angin yang disebarkan media.

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf