“Dgn izin Allah saya puIang..”- 46 hari bertarvng ny4wa, abang arw4h Siti Sarah sembvh C0vid-19

Hiburan Keluarga

Selepas lebih sebulan bertarvng dengan C0vid-19 tahap lima di Hospital Serdang, abang Allahyrham Siti Sarah Raissuddin iaitu Ahmad Firdous semakin puIih dan sudah dibenarkan pulang ke rumah, semalam.

Menerusi perk0ngsian di laman Facebook, abang sulung arw4h Siti Sarah itu bersyukvr dapat kembali ke p4ngkuan keluarga setelah melalui pengalaman yang pasti menjadi mimpi ng3ri.

Dengan izin Allah saya puIang

Alhamdulillah di rumah

Selain itu, Ahmad Firdous juga memberi ucapan terima kasih kepada semua yang sudi men1tipkan d0a serta petugas kesihatan yang bertungkus-Iumus bagi menyeIamatkan ny4wanya.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata net1zen turut meIuahkan rasa syukvr selain berharap agar Ahmad Firdous terus menjaga kesihatan diri disamping keluarga.

Ibarat peIuang kedua..

Moga terus sihat..

Bagaimanapun, ada juga seorang individu bertanya mengenai sunt1kan vaks1n C0vid-19. Ini kerana warg4net mend4kwa telah ‘seIongkar’ status lama milik Ahmad Firdous di Facebook berhubung perkara tersebut.

Nak cvcuk vaks1n tak?

Isu tuIar sebelum ini

Terdahulu, menerusi laporan media, Ahmad Firdous dan isterinya Linda Omar dilaporkan p0sitif C0vid-19 kira-kira empat hari selepas arw4h Siti Sarah dan keluarga p0sitif w4bak berkenaan.

 

Sumber: Facebook Ahmad Firdous Raissuddin , Twitter @lilacfla, OMM (Dayah Muse)

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.