Akhirnya Spekulasi Terjawab, Shila Amzah Umum Berita Gembira Di IG, Dihujani Ucapan Tahniah!

Hiburan Keluarga Tempatan

Sejak berkahwin, penyanyi berbakat besar Shila Amzah sering berkongsikan perkembangan terkini bersama suaminya Haris Elias di laman Instagram.

Namun baru-baru ini, foto-foto yang dimuat naik oleh anak sulung ND Lala itu telah menjadi perhatian ramai, apabila ada yang telah membuat spekulasi bahawa penyanyi itu telah berbadan dua selepas foto yang dimuat naik penyanyi itu telah menampakkan bentuk perutnya seakan baby bump.

Shila, you pregnant ke? Macam nampak baby bump?

Shila, kalau betul preggy sharelah dengan fans…

Berikutan itu, peminat telah menghujani laman komen Shila Amzah bertanyakan tentang kesahihan hal tersebut.

Rata-rata, peminat inginkan kepastian memandangkan Shila Amzah juga tidak turut serta dalam misi ke Palu bersama Jihan Muse, Zara Zya, dan Farah Fauzana.

Fans tanya ni, kenapa you tak jawab?

Namun, ada seorang peminat yang berang dengan tindakan Shila Amzah yang tidak menjawab pertanyaan daripada peminat.

You tak pergi misi Palu, tapi boleh pulak you ke konsert?

Alhamdulillah, we’re pregnant!

Namun hari ini, Shila telah memuat naik satu foto yang mengesahkan bahawa dirinya kini sedang hamil anak pertama. Shila juga turut menghargai mereka yang sentiasa mendoakan dirinya.

Some of you might have guessed already and I think it’s about time for me to announce it to you. Alhamdulillah we’re pregnant  Sorry for not being very active on my socmed for the last couple of months because I’ve been spending my time puking and napping and not be able to eat much.. But Alhamdulillah I’m feeling better now (I still have my my dayssss)! You never understand life until it grows inside you. Me and @hariselias really appreciate all your wonderful doa  Alhamdulillah! #SharisJr

Ramai peminat mula memberikan ucapan tahniah kepada Shila dan suami.

Apapun, kami ucapkan tahniah atas berita gembira ini, semoga Shila Amzah sentiasa sihat dan selamat melahirkan anak sulungnya nanti.

Sumber: Media Ohsem

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!