“Aku Stuck Jem Kat Situ..Malas Bagi Laluan “- Di Iring Kereta P0lis, Ramai Tak Puas Hati Dengan Neelofa.

Siapa tidak kenal dengan pengacara Meletop bersama Nabil Ahmad ini? Bukan sahaja pandai berlakon dan mengacara, malah Neelofa juga kini merupakan seorang usahawan yang mendapat pengiktirafan daripada nama besar di peringkat antarabangsa. Jaranglah nak nampak Neelofa di Malaysia, asyik ke luar negara sahaja!

Bila nama dah besar dan pengaruh dah kuat, pasti akan menjadi rebutan jenamerkenal untuk dijadikan sebagai jurucakap. Sedar tak sedar, Neelofa sudah beberapa tahun menjadi duta untuk jenama telefon bimbit terkenal iaitu Oppo.

Kredit foto: Berita Harian

Begitu sayangnya Oppo kepada Neelofa, sehingga dia ‘diescort’ polis dalam perjalanan ke majlis perasmian terbaru model telefon bimbit itu. Lihat sahaja Insta Story Neelofa ini.

Walau bagaimanapun, ada sesetengah netizen yang mar4h apabila melihatkan keadaan itu kerana bagi mereka, Neelofa bukanlah sesiapa sehingga mereka perlu memberi laluan di jalan raya.

Kredit foto: Twitter

Pun begitu, ada juga yang ‘back-up’ Neelofa dan mengatakan bahawa sesiapa sahaja boleh menggunakan khidmat ‘escort’ itu jadi tak perlu cemburu.

sumber : cari

error: Content is protected !!