“Ambik Bantal Mommy Letak Sofa Bawah ” – Reaksi Lucu Awal Ashaari Acah Jeles Dengan Scha.

 

Pasangan selebriti popular Awal Ashaari dan Scha Al-Yahya sering menjadi perhatian ramai dek kerana keserasian mereka yang ‘sekepala’ dan fesyen yang sering digayakan mereka sentiasa up-to-date.

Terbaru, mereka telah menghadiri satu majlis Hugo Boss iaitu sejenis produk minyak wangi yang terkenal yang berlangsung di Singapura. Awal dan Scha juga telah berkongsi gambar mereka bersama Chris Hemsworth yang merupakan duta produk tersebut.

Apa yang menariknya adalah apabila Awal telah ‘tersalah’ isteri yang menganggap bahawa pengacara Marion Caunter dek kerana rupanya seiras dengan Scha. Dalam masa yang sama, Scha telah ‘berjauhan’ dengan Awal ketika bergambar bersama Chris yang juga pelakon filem Thor.

 

Scha Al-Yahya.

Menerusi kapsyennya itu, Scha sangat teruja apabila berjumpa dengan Chris yang memegang watak sebagai Thor dalam filem Thor: Ragnarok, apatah lagi dapat bergambar bersebelahan dengan lelaki berusia 35 tahun itu.

Dek kerana gambar yang telah dimuat naik Awal dan Scha, rata-rata peminat mereka telah meninggalkan komen dalam runagan gambar tersebut.

Awal cemburu.

Awal kelakar!

Scha ‘lupa’ suami.

Scha beruntung bergambar sebelah Thor!

Video :

Sumber : Awal, Scha, Ceritadunia, Beritasteady

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf