Status Cer4i Dah Padam? – 2 Jam Beritahu Dah Cer4i, Anju ‘Up’ Video Sampai Jadi Buah Mulut Ramai, Kini Status Cer4i Pula Dipadam?

Pada 17 Julai lalu, pelakon Zarina Anjoulie Lavocah selamat menjadi isteri kepada pasangan Eilyas Azhar. Pern1kahan sederhana itu dilakukan di pejabat agama dan dihadiri keluarga sahaja.

Walau bagaimanapun, terbaru Zarina Anjoulie memuat naik foto di laman Instagramnya memaklumkan bahawa dia sudah bercer4i? Betul ke?

Muatnaik status dah cer4i?

“Alhamdulillah yeay aku dah cer4i best day of my life. Alhamdulillah terima kasih yas,” katanya.

Posting tersebut sekali gus mencetuskan tanda tanya netizen yang mahukan kepastian daripada empunya badan.

Namun, Zarina Anjoulie menutup ruangan komen membuatkan orang ramai tertanya-tanya.

Menerusi beberapa komen di posting Anju, ramai yang memberi kata-kata semangat dan menitipkan doa supaya pelakon itu diberi kekuatan.

Malah, ada juga sebahagiannya meminta supaya perkahwinan itu diselamatkan.

Pihak media Gempak cuba mendapatkan pengesahan daripada Anju dan maklumat selanjutnya akan menyusul.

Untuk makluman, Anju bern1kah dengan lelaki pilihannya yang dikenali sebagai Eilyas Azhar atau Yas sekitar Julai lalu..

Kedua-dua mereka disahkan berkahwin selepas dilihat berada di Pejabat Agama Islam Daerah Seremban, Negeri Sembilan.

Di posting sebelum ini, ruang komen dibanjiri dengan persoalan penc3raian tersebut.

Selepas 2 jam, Anju muatnaik video jual produk

Sementara itu menerusi semakan terbaru, Zarina dilihat memuatnaik status dan vdeo terbaru di Instagram beliau.

Seakan tiada apa yang berlaku dan tiada reaksi kesed1han di wajahnya, Zarina berkongsi vdeo mempromosikan produk.

Video tersebut meraih lebih 7 ribu likes dalam masa berapa minit sahaja.

Timbul juga tanda tanya adakah Zarina sengaja mencetus gimik? Ia kerana vdeo mempromosikan produk dibuat hanya selepas 2 jam beliau membuat pengakuan bercrai.

“Nape anjuu..nampk macam bahagia je sebelum ni…sayang laaa..” tulis seorang netizen.

“Try to fix it back! Seronok tengok you guys happy & easy all these while. Perbaikilah apa yg silap, both of you… for the sake of martin as well..” tulis seorang lagi netizen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zarina Anjoulie (@anjoulielavocah1)

Terkini.. Tiada lagi status cer4i yang dimuat naik sebelumnya di laman sosial Anju..

Status dibawah tidak lagi kelihatan

Terima Kasih Yas' – Zarina Anjoulie Sah Bercerai?
Tidak dapat dipastikan apa yang berlaku kerana belum ada apa-apa penjelasan sebenar baik daripada Anju mahupun Yas. Apa pun, ramai peminat dan netizen mend0akan agar ianya bukanlah seperti apa yang Anju coretkan sebelum ni dan berharap mereka berdua kekal bersama.

Sekilas info mengenai perkahwinan Anju

Sejak dari Perintah Kawalan Pergerakkan (PKP) dahulu, nama pelakon Zarina Anjoulie Lavocah menjadi sebutan ramai susulan daripada kerja amal yang dilakukan.

Walaupun bersuara lantang namun pelakon ini disenangi ramai kerana dikatakan tidak hipokrit dan baik hati.

Siapa ikuti beliau di laman Instagram pasti tahu pelakon yang lebih mesra di sapa Anju sering berkongsi segala aktiviti harian yang dilakukan sehariannya.

Akad n1kah di Pejabat Agama

Lengkap Berbusana Pengantin, Zarina Anjoulie Sudah Bernikah? | BuzzKini

Di Ig Stories miliknya, Anju memuat naik beberapa video persiapannya untuk bern1kah hari ini. Walaupun masih tidak diketahui umum, Anju pernah menanyakan kepada pengikutnya perihal juru foto dan katering.

Di dalam Ig Stories tersebut, Anju lengkap berbusana pengantin bersama kekasih hati sambil berada di perkarangan pejabat.

Bapa jadi wali

Gambar majlis nikah Zarina Anjoulie, ramai teruja tengok keluarga mertuanya | News Tel

Turut dilihat menghadiri majlis tersebut adalah ayah kandung Anju sendiri. Majlis pern1kahan tersebut dilakukan dipercayai berlangsung di Pejabat Agama Islam Daerah Seremban, Negeri Sembilan dimana tempat tinggal Anju dan ibunya.

*Apa apa pun kita doakan yang terbaik buat Anju, semoga pasangan ini dapat menyelesaikan masalah mereka dengan cara betul.

 

Sumber: Gempak, Instagram Zarina Anjoulie, limauais.pw

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf