Selamat Melahirkan Anak Keempat, Zaquan Adha Beli Kereta Hadiah Buat Ayu Raudhah.

Hiburan

Baru sahaja menimang cahaya mata keempat 14 Februari lalu, pemain bola sepak Zaquan Adha baru sahaja membeli sebuah kereta, untuk dihadiahkan buat isterinya, pelakon Ayu Raudhah.

Pastinya, ia menjadi momen paling manis buat Ayu.

Penghargaan buat isteri tercinta itu diketahui menerusi Instagram individu di akaun @hafisnaserr yang memaklumkan, pemain bola sepak itu ada membeli sebuah kereta untuk dihadiahkan kepada isteri yang baru sahaja melahirkan anak.

 

View this post on Instagram

 

Alhamdulillah Syukur … Berkat Rezeki Allah , Saya Dapat Berurusan Dengan @zaqone_08 Harimau Malaya 🇲🇾& Kedah Football Player … Deal Yang Sangat- Sangat Mudah , Deal Melalui Whatsapp & Call Sahaja , Kereta Tak Tengok Lansung Whatsapp Gambar Sahaja … Terima Kasih Abg Zakuan Adha Mempercayai Kerja Saya & Khidmat Saya Untuk Membeli Kereta Baru Beliau Untuk Dihadiahkan Kepada Isteri Beliau Melahirkan Anak Ke Empat Beliau … Taniah Saya Ucapkan Kepada Abg Zakuan Sekeluarga … SESIAPA MENCARI KERETA BARU & IMPORT RECON , JANGAN SEGAN2 BOLEH CONTACT SAYA DITALIAN ☎️ 0178815707 ( HAFIS ) ☎️ 0178815707 ( HAFIS ) Trade In Kereta Lama Anda Diterima ✅✅✅

A post shared by Hafis90 (@hafisnaserr) on

“Alhamdulillah Syukur, berkat Rezeki Allah , Saya Dapat Berurusan Dengan @zaqone_08 Harimau Malaya & Kedah Football Player,” tulisnya.

Kongsi indivudu tersebut lagi, proses pembelian dilakukan sangat mudah dan hanya berurusan menerusi WhatsApp dan panggilan telefon sahaja.

“Deal Yang Sangat- Sangat Mudah , Deal Melalui Whatsapp & Call Sahaja , Kereta Tak Tengok Lansung Whatsapp Gambar Sahaja.

“Terima Kasih Abg Zakuan Adha Mempercayai Kerja Saya & Khidmat Saya Untuk Membeli Kereta Baru Beliau Untuk Dihadiahkan Kepada Isteri Beliau Melahirkan Anak Ke Empat Beliau …Taniah Saya Ucapkan Kepada Abg Zakuan Sekeluarga,” tulisnya.

Terdahulu, pasangan tersebut mendirikan rumah tangga pada 21 Januari 2011 dan dikurniakan empat cahaya mata iaitu Muhammad Aisy Qaiser, Muhammad Aisy Aryann, Laura Zuleykha dan Muhammad Aisy Al Khaliq.

 


 

Sumber: Instagram Zaquan, Hafis Naserr via MH