Budak Perempuan 11 Tahun Ini Punya Rupa Paras Menawan Seakan Kembar Jennie Blackpink , Tidak Hairan Follower Mencecah 2.4 Juta.

Hiburan Santai

Inilah yang orang panggil, ‘Awak memang lawa sejak dari kecil eh?’. Buktinya ialah budak perempuan berumur 11 tahun ini memiliki paras rupa yang sangat jelita mengalahkan orang dewasa.

Mungkin kisah mengenai Ella Gross ni dah viral tak lama dulu, tapi dia telah diviralkan sekali lagi oleh warga Twitter yang muat naik posting mengenai kecantikan anak muda ini sehingga mendapat 11,000 retweets. 

Tengok posting kat bawah. Lawa bebenor aih budak ni! 

“Kembar Jennie BLACKPINK” 

Kalau korang amati wajah Ella ni lama-lama, dia sebenarnya ada iras-iras ahli kumpulan Kpop terkenal, Jennie BLACKPINK tau! Perkara ni bukan admin je perasan, netizen lain pun mengaku kesamaan wajah mereka berdua.

Sumber: Tribunnews
Sumber: Twitter

Malah menurut sumber netizen, Ella dan kumpulan BLACKPINK ni memang agak rapat sebenarnya sebab gadis muda ni berada di bawah label YG Entertainment sama dengan BLACKPINK.

Sumber: Twitter

Patutlah lawa.. Ibu orang Korea, bapa orang Amerika!

Bagi yang masih tak tahu siapa Ella Gross, gadis yang memiliki hampir 3 juta followers di Instagram ni mula ambil job modelling semenjak dia berusia 2 tahun lagi.

Bapanya yang berasal dari Amerika dan ibunya pula dari Korea membuatkan Ella memiliki paras rupa yang menawan dan unik dari gadis-gadis seusianya. Sejak viral di media sosial, dia telah dipanggil untuk menjadi model bagi brand terkenal dunia seperti GAP dan Levi’s.

 

Amacam bergetak rusuk tak..yang pregnant tu tenung lama-lama ok kot dapat anak berwajah kacukan Korea. Hiks! 

 

sumber: lobakmerah