Manis & Wow! Foto-Foto Cantik Bridesmaids Menambahkan Kemeriahan Majlis Persandingan Selebriti.

 

Kehadiran bridesmaids sewaktu majlis perkahwinan masyarakat kita adalah perkara biasa dan menyerikan lagi majlis. Apatah lagi yang menjadi bridesmaids tu teman-teman rapat si permaisuri, pastinya suasana lebih meriah bukan?

Meriahnya kalau ada bridesmaids ni bila malam berinai teman-teman rapat akan berkumpul di rumah pengantin dan sama-sama memakai inai dengan menyarungkan pakaian mengikut tema-tema tertentu. Kadang-kadang tema Bollywood, jawa, melayu tradisional dan ada juga yang buat ala-ala puteri kayangan. Gituhhh…

 

Sharifah Sakinah & Aliff Adha

Majlis yang berlangsung di Hotel Shangri-La Putrajaya itu adalah tertutup daripada pihak media dan ia hanya dihadiri oleh ahli keluarga kedua-dua belah pihak termasuk rakan-rakan artis terdekat. 

2. Laudya Cynthia Bella & Engku Emran

 

3. Jihan Muse & Ungku Hariz

Majlis pernikahan yang berlangsung di Laman Kayangan, Shah Alam itu dihadiri kira-kira 300 jemputan yang terdiri daripada keluarga dan kenalan rapat pengantin

 

Hanis Zalikha & Hairul Azreen

Hanis Zalikha telah sah bergelar isteri kepada Hairul Azreen hanya dengan sekali lafaz dalam sebuah majlis pernikahan yang diadakan di kediaman keluarga pengantin perempuan di Bukit Jelutong pada jam 3.50 petang tadi.

Lihat sahaja bridesmaids nya di majlis bertunang, berinai dan persandingan 

 

Yunalis Zarai & Adam Sinclair

Bernikah di sebuah majlis yang diadakan Puncak Rimba Betong, Pahang . Lain dari yang lain bridemaids  yuna bukan di kalangan artis hanya kenalan rapatnya sahaja. 

 

Image result for bridesmaid yuna

Image result for bridesmaid yuna

Elfira Loy & Faris Anuar

Cyberview Resort, Cyberjaya menjadi saksi penyatuan dua jiwa antara pelakon, Elfira Loy dan Faris Anuar, pasangan pilihan hatinya pada tanggal 1 Januari 2019. Elfira Loy selamat dijabkabulkan di pagi hari pertama tahun baharu 2019.

Image result for bridesmaid elfira

Related image

Image result for Bridesmaid elfira

Fasha Sandha & Aidil 

Pasangan pengantin baru ini , Fasha Sandha dan Aidil Aziz mengadakan majlis resepsi pernikahan mereka di halaman keluarga perempuan di Perlis.

Image result for Bridesmaids fasha

Nelydia Senrose & Mohd Hafez Halimi 

Pelakon Nelydia Senrose, 24, telah selamat diijabkabulkan dengan seorang ahli perniagaan, Mohd Hafez Halimi Abdul Hamid, 35, di hotel JW Marriot KL

Image result for gadis dulang nelydia

Image result for gadis dulang nelydia

Bella Dally & Arif Izuddin

31 Mac lalu, pelakon Bella Dally, 28, telah selamat dinikahkan dengan pilihan hatinya seorang ahli perniagaan, Arif Izuddin Mohd Radzali, 34, dengan sekali lafaz. 

Dalam majlis yang dihadiri oleh ahli keluarga kedua-dua belah pihak dan kenalan terdekat itu, Arif menyerahkan mas kahwin berjumlah RM1,000 kepada Bella dan tujuh dulang hantaran dan dibalas sembilan oleh pengantin perempuan. 

sumber : IG selebriti edit by hiburan media terkini

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf