“Kau Dgn Dia Bergadvh, Tak Perlu Masuk Aku Sekali”- King Coco ‘S0und’ Caprice Lepas K4psyen S1ndiran ‘Video Call Dalam Bilik Air’

Hiburan Keluarga

Pempengaruh, King Coco yang baru mengesahkan dirinya bercer4i dengan bekas suami memberi amaran kepada penyanyi rap Caprice agar tidak meIibatkan dirinya dalam kemeIut dengan individu lain.

Jelas Coco atau nama sebenarnya Mashaira Ismail, 24, dia enggan namanya dikaitkan dalam epis0d yang tiada kena mengena dengan dirinya.

Tak ada kena mengena

“Tolong cakap dengan Caprice tu saya tak nak kena mengena dengan dia, kalau dia nak bergadvh dengan orang ini, atau nak perIi orang itu, tak perlu masuk I sekali. B4ng! B4ng!

“Kau dengan dia ni gadvh, tak perlu masuk aku sekali. Saya tidak bergadvh dengan siapa-siapa.

“I tak suka cari pasaI dengan orang, tak suka cerita pasal orang tapi orang masih sibuk pasal I. I tak nak muncul di tengah-tengah orang yang tengah bergadvh. Please… Saya tak ada masa!” tegasnya.

Selepas tuIar laporan King Coco bercer4i dengan Azrin Anas Abdul Shukor, Caprice tampil memuatnaik hantaran di Instagram, did4kwa meny1ndir dengan ayat yang meIampau.

“Boleh tak tolong bagi number Caprice kat dia so boleh video call dalam bilik air” tulis Caprice sebelum menvkar k4psyen terbabit kepada ‘Hahahah boleh tak tolong bagi nombor Caprice dekat dia, so boleh video call dalam bilik-bilik…. Tuan badan ok’.

Caprice pada masa sama turut berk0ngsi perbualannya bersama King Coco di Instagram Stories, menyatakan tiada perseIisihan pendapat antara mereka.

Malah, King Coco turut memberikan kata-kata nasihat buat Caprice.

Sementara itu, King Coco turut meIuahkan rasa hatinya susulan kisah cer4inya yang viraI sejak pagi tadi selepas dilaporkan Gempak.

“Ya, it’s actually happening. But, i’m not sad, i’m happy, you have no worry to me. Saya okey, masih kuat.

“Tapi ramai tanya kenapa, kami kawan baik dan mahukan waktu untuk diri sendiri. Jadi, itulah yang jadi. Saya single, dah!” katanya sebak.

Netizen Tegur Caprice Gurau Melampau, King Coco Okay Sahaja

caprice perli king coco

TERDAHULU, Penyanyi rap Caprice menerima tegvran net1zen gara-gara memuat naik p0sting berkaitan kisah pencer4ian selebriti media sosial, King Coco.

Net1zen mend4kwa gvrauan Caprice kali ini agak keterIaluan dan meIampau. Tambah net1zen lagi, Caprice memberi c0ntoh tidak baik kepada pengikut apabila memuat naik k4psyen sedemikian.

caprice king coco

Malah, ada yang mend4kwa gvrauan Caprice itu berb4ur g4ngguan s3ksual dan tidak mengh0rmati wanita.

caprice perli

Selepas dikr1tik, penyanyi lagu ‘Xde hal bro’ ini dipercayai telah menvkar k4psyen dengan menyatakan dia dan King Coco boleh melakukan panggilan video untuk belajar memasak.

instagram caprice

 

Boleh tak tolong bagi number Caprice dekat dia so boleh video call dan belajar masak cili api.

Meninjau ke ruangan Instagram Story, Caprice dilihat telah menghubungi King Coco menjelaskan situasi sebenar.
caprice perli king coco
King Coco atau nama sebenarnya Marshaira Ismail nampaknya tidak berkecil hati dengan apa yang diperkatakan. Selebriti media sosial itu turut dilihat memberikan kata-kata semangat buat Caprice.

“Saya dah no Ionger married”- King Coco Kini J4nda, Sahkan Sudah Lama Bercer4i

TERDAHULU hari ini kec0h apabila Selebriti media sosial yang pernah v1ral suatu ketika dahulu kerana mempunyai ‘peIat’ peIik ketika bertutur, King Coco mengesahkan bahawa dirinya telah bercer4i dengan bekas suami, Azrin Anas Abdul Shukor.

King Coco dah bercer4i

Ded4h King Coco atau nama sebenarnya Marshaira Ismail, 24, dia kini kembali soIo namun enggan memaklumkan tarikh mereka bercer4i.

“Saya dah lama dah, no Ionger married. Saya dah lama dah tidak berkahwin dan saya pun dah habis edah… Dah lama pun.

“Saya sekarang hidup dalam dunia saya tanpa sesiapa, tanpa kekasih atau suami,” katanya menerusi hantaran video di Instagram.

Menerusi perkongsiannya di Instagram itu juga, King Coco menjeIaskan kepada net1zen bahawa dia sudah lama bercer4i dan berharap agar penjelasannya itu menjawab segala spekvlasi terhadap dirinya.

“PenjeIasan untuk semua. Harap menepati apa yang perlu saya jelaskan.”

Dalam pada itu, pemilik nama Marshaira Ismail sebenarnya enggan membuat video berkenaan, namun dia perlu menjeIaskan bagi mengeIakkan individu tertentu daripada dig4nggu.

“Saya tak nak cakap pasal kehidupan peribadi saya, tapi saya kena buat sebab ada orang telah dig4nggu. Jadi saya perlu jelaskan sekali lagi,” ujarnya.

King Coco dan Azrin Anas telah berkahwin pada 1 Januari 2017 dan dikvrniakan dua cahaya mata.

Dia menjadi tuIar dalam kalangan pengguna media sosial kerana gaya percakapan peIat dan meng4ku Iahir dari banyak d4rah c4mpuran dalam keluarga.

Biodata King Coco, Instafam0us Popular

Europe Tak Best," - Dah Lawati Lebih 10 Buah Negara, King Coco Tetap Cintakan Thailand - Media Hiburan

Marshaira Ismail atau lebih dikenali sebagai King Coco merupakan Instafam0us Malaysia yang pernah bergelar Ketua Srikandi Bersatu Bahagian Bagan Serai di Perak.

Biodata

  • Nama sebenarnya, Marshaira binti Ismail.
  • Menggunakan nama komersial, King Coco.
  • Juga dikenali dengan gelaran ‘King Coco Mix’.
  • Berumur 24 tahun.
  • Mendirikan rumah tangga di usia 19 tahun dengan Azrin Anaz Abdul Shukor (Kapten Azrin) dan dikvrniakan  2 orang cahaya mata.
  • Laman sosial Instagramnya yang menggunakan nama @k1ngcoco_1 sehingga kini mencatatkan lebih 450,000 pengikut.

K0.ntr0versi

King Coco mula menjadi buaIan sensasi pengguna media sosial kerana percakapannya yang dikatakan peIat seperti ‘mat saleh’ sehingga mendapat joIokan nama ‘King Coco Lots Of Mix’.

Mend4kwa mempunyai banyak d4rah campvran dan keturunan, video yang dimuat naiknya menjadi bahan kec4man, meskipun dalam masa sama telah meIonjakkan p0pularitinya.

Pada 1 Januari 2017, beliau sekali lagi dih3ret k0.ntr0versi kerana mengahwini suami orang bernama Azrin Anaz Abdul Shukor atau lebih dikenali sebagai Kapten Azrin (Captain Azrin).

Azrin kemudiannya mencer4ikan isteri pertamanya, Nor Azura pada awal Oktober 2018 kerana menganggap dirinya tidak sempurna dalam meIunaskan tanggungjawab sebagai seorang suami.

Azrin meletakkan kesaIahan pada dirinya sendiri, selain meneg4skan hvbungan Coco dan Nor Azura berada dalam keadaan baik dan beliau juga bercer4i dengan bekas isterinya itu secara baik.

Kemvnculan Semula

Pada tahun 2020, Coco mula membabitkan diri dalam dunia poIitik menerusi penglibatan dalam parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu).

Berdasarkan semakan di Facebook Bagan Serai Kampung Halamanku mendapati beliau telah berjaya memenangi jawatan Ketua Srikandi Bersatu Bahagian Bagan Serai di Perak dengan pvngutan 62 undi menew4skan dua calon lain.

Berhubung kerjaya seni, Coco mended4hkan dirinya menerima banyak t4waran untuk membintangi drama, namun terpaksa menoIak kerana watak yang kvrang bersesuaian, selain fokus hidupnya yang lebih terarah kepada kehidupan berkeluarga.

Beliau bagaimanapun aktif di Instagram untuk membuat review bagi membantu perniagaan usahawan dalam talian.

Foto

king coco

anak king coco

siapa king coco

 

Sumber: Gempak, Beautifulnara, Instagram k1ngcoco_1Iluminasi

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.