Di Tuduh Dr Erin Tidak ‘Move On’, Fatin Akhirnya Meluahkan Sesuatu Di Laman IGnya.

Hiburan Santai Semasa

Heboh semalam isteri Dai Farhan , Noorainul Naqim Mohd Radzi atau di kenali sebagai Dr Erin yang mengesahkan telah diceraikan pada 27 April lalu sewaktu beliau baru disahkan mengandung lebih 2 minggu.

Beliau juga di lihat memuatnaik beberapa entri di IG nya menceritakan bagaimana terjadinya perpisahan di antara beliau dan suaminya Dai Farhan.

Antara entri beliau ialah mengenai awal perkahwinan mereka yang dilihat mendapat tentangan dari keluarga Fatin .

Mesej yang dikongsikan di antara Dai Farhan dan diri beliau yang mendapatkan tentangan dari Fatin dan rakan fatin bernama Chess Al maliki sewaktu awal pernikahan..

Dr Erin menyatakan perkahwinan mereka mendapat campurtangan dari pihak keluarga Fatin

 ” Screenshort perbualan ini semua sy masih simpan (tp sy tk akan post melainkan terpaksa) campur tgn luar yg menghasut Lebih2 lg dr mertua ust sdiri yg memaksa ust utk menceraikan ank mereka. Bila ramai manusia yg konon dtg utk menolong tp hakikatnya hanya memburukkan keadaan sehingga kisah kami jd viral…”

Keluarga Fatin juga di maklumkan tidak move on..

” ..Sy yakin ini yg terbaik utk kami ber3. Kerna sy tahu pihak sn jg tak blh move on. Perceraian ni sy yg minta sbb sy dh penat..”

Respon Fatin Nurul Ain di laman IGnya..

Mengambil Ibrah dari bulan yang mulia ini, saya mohon doa :

1.Allah ampunkan dosa-dosa saya.

2. Allah kekalkan hati saya untuk sentiasa memaafkan mereka yang masih tidak mahu bertaubat dari menfitnah saya , walid kepada anak2 dan keluarga serta Allah kurniakan hidayah buat mereka.

3. Ya Allah jadikanlah kami hamba2Mu yang bertaqwa.

#diamitulebihbaik

Fatin mendakwa telah di fitnah namun memilih untuk diam. Netizen menyokong pendirian Fatin bagi tidak mengeruhkan lagi keadaan..

Sebelum ini  Da’i Farhan telah menceraikan isteri pertamanya, Fatin dengan talak satu pada December tahun lalu. Beliau juga pernah menyatakan penceraiannya adalah  ” perpisahan yang membahagiakan..”

sumber : IG Fatin ,  Dr Erin ulasan coretan ummi